Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel 20-a körül? Ki...

Ki tesztel 20-a körül? Ki vágyik egy pozitív tesztre a karácsonyfa alá?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Hányadik dpo-n mertek tesztelni?
2010. dec. 13. 09:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

Én 18-ra nem várom...

3 hónapja próbálkozunk és leghamarabb 19.-én tesztelek majd...

2010. dec. 13. 09:35
 2/33 A kérdező kommentje:
Nekünk is ez a harmadik hónapunk, bár a második olyan, hogy figyelem az esélyes napokat. Én 20-ra nem várom, kb. 19-én én is tesztelek :) Hajrá!!!
2010. dec. 13. 09:46
 3/33 anonim ***** válasza:
én ma 5 dpon vagyok, így én is ekörül szeretnék tesztelni
2010. dec. 13. 10:19
 4/33 anonim ***** válasza:
én 6. dpo-n vagyok, 22 előtt nem tesztelek. Elvileg akkor kéne megjönnie...remélem nem fog
2010. dec. 13. 10:27
 5/33 anonim ***** válasza:
Szia!Én mára nem várom,remélem nem is jön!Nem görcsölget a hasam csak egy picit(ennél ezerszer jobban szokott),a cicijeim eszméletlenül fájnak,néha hányinger,ennyi!És a nagy-nagy remény már 1 éve!!!De bízom,bízzatok ti is!Majd 19-én tesztelek,előbb nem merek,rossz tapasztalat miatt.Mindenkinek drukkolok,sok pozi tesztet a fa alá!!!Julees
2010. dec. 13. 11:04
 6/33 anonim ***** válasza:
20-a kornyékére nem várom. Olyan jó lenne ha sikerulne végre. 1 éve próbálkozunk volt elotte egy rosszul végzodo terhességem elotte 1,5 évnyi sikertelenséggel. Egyre nehezebb a várakozás. Derekam fájdogál néha a hasam is és a melleim de nem hinném hogy baba végett van túl korai lenne szerintem. Én már nem hiszek semmiben számtalanszor becsapott már a testem :o((( Talán azért vagyok már ilyen csalódott is...........Drukkolok mindannyiotoknak! Majd még írjatok hogyan alakul ez az egy hét.
2010. dec. 13. 11:23
 7/33 anonim ***** válasza:
Sziasztok,csatlakoznék,19.-re nem várom. A hasam,a mellem és a derekam időnként nekem is megfájdul,de még én sem gondolok semmire,múlt hónapban még hánytam is mégsem volt semmi:( Amúgy a 8. dpon vagyok.Drukkolok mindenkinek!!!Semmi más ajándékot nem szeretnék karácsonyra.
2010. dec. 13. 12:02
 8/33 anonim ***** válasza:
görbéitek nincsenek?megnézném szívesen:)
2010. dec. 13. 12:07
 9/33 A kérdező kommentje:

[link]

A görbém :) Kicsit cikk-cakkosan emelkedik ebben a hónapban, de bízom benne hogy ez nem gond... Másnak? Görbe? Én is megnézném szívesen!!!

2010. dec. 13. 12:50
 10/33 A kérdező kommentje:
Ja! Ciklus.hu rossz helyre húzta, nagy valószínűséggel két nappal később volt ovu. Ma vagyok a 6.dpon
2010. dec. 13. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!