Ki tesztel 20-a körül? Ki vágyik egy pozitív tesztre a karácsonyfa alá?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Hányadik dpo-n mertek tesztelni?2010. dec. 13. 09:16
21/33 anonim 

válasza:

én is itt vagyok még....én is akörül tesztelek,de ha negatív,lehet pár nappal később.....
izgulok ,,,,de nagyon:D
22/33 anonim 

válasza:

de jó.....én is fenn vagyok a ciklus.hu-n
van ott egy fórumom a csajokkal.Most indítottam nemrég.
gyere be a Decemberre pocakosodni címhez,ha van kedved...
Nagyon várunk:D
23/33 betta55 

válasza:

Sziasztok én holnapra nem vártam! Nem bírtam tovább és teszteltem! Az eredmény egy nagyon erős plussz csík a teszten!Nagyon boldog vagyok!Megy mindenkinek a drukk!
24/33 A kérdező kommentje:
GRATULÁLUNK! Jó egészséget és sok boldogságot!!!
2010. dec. 15. 20:16
25/33 anonim 

válasza:

Szia én is gratulálok........
Kérdező,láttalak a fórumon,de nem írtál vissza....sebaj,majd nézz be...
én mára kiléptem onnan,pedig egész nap ott cseverészek,de nekem ma sz@r kedvem van,és nincsenek pozitív gondolataim,,,ez van sajna.
Na de a lényeg,te hogy állsz?
26/33 A kérdező kommentje:
Koszi en jol vagyok. 9dpo-n szepen felfele ivelo hovel, tele remenyekkel. Tegnap voltam a forumon aztan mennem kellett. Te hogy vagy?
2010. dec. 16. 13:19
27/33 anonim 

válasza:

második oldal 21:09 vagyok
én is ma vagyok a 9.dpo-n :)
28/33 anonim 

válasza:

áááááá,nemtudom nem fájnak a melleim,hasogat a fejem....
kész vagyok
komolyan mondom naon húzósak ezek az utolsó napok....
De vasárnapra várom a tesztedet;D
29/33 A kérdező kommentje:
Én nagyon kacérkodom a holnapi teszteléssel... Nem tudom. Kár volt vennem tesztet :) Most itt kísért. Holnap még csak 11.dpo, szerintem korai lenne.
2010. dec. 17. 18:04
30/33 anonim 

válasza:

Sziasztok! Én vagyok aki 20-a kornyékére nem vártam. Tegnap megjott..... Életem egyik legszomorúbb karácsonyára készulok nagyon magam alatt vagyok.Nem érdekel semmi de tényleg semmi. Nagyon magam alatt vagyok. Remélem nektek itt mindannyiotoknak szebb és meghittebb lesz a karácsony és a pozi teszt ott lesz a fa alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!