Melyik terhességi tesztre esküsztök?
Figyelt kérdés
Melyik a tuti!!!2011. febr. 14. 14:23
1/7 anonim válasza:
Nekem a Gabriel,meg az X-epil,de az utóbbival meg kell várni a nemvárt napját,különben nagyon halvány!
2/7 anonim válasza:
nekem mindkét terhességemet kimutatta a MediLab, GraviHcg.
4/7 anonim válasza:
Clearblue.De jól fogalmazott valki a multkor: ha terhes vagy, akkor a Tesco-s 300Ft-os teszt is kimutatja. A Clearblue több, mint 2000 Ft. Nem érdemes ilyen drága tezsteket használni Én mindkétszer mikor használtam, tutira biztos voltam a terhességben, ezért rászántam, mert design-os és a férjem is jól tudja értelmezni, mikor megleptem vele :-)) De ha minden hónap tezstelős lennék, csak a legolcsóbbat venném! Ha megvárod a nemvárt menszi napját, akkor minden teszt kimutatja, kivéve ha később fogant meg, de akkor meg a drágább se...
7/7 anonim válasza:
one step! Megbízható, érzékeny és olcsó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!