Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Figyelt kérdés
Én akkor tervezem a tesztet és gondoltam izgulhatnánk együtt. :) Éreztek valami furcsát esetleg?
2012. jan. 4. 10:29
 111/138 A kérdező kommentje:
Nekem sincs semmi gyanús jel, bár még én is a 23. napon vagyok. Ma egy kicsit olyan megjön érzésem van de az majd csak 10.én esedékes. Szóval nem értem. De lehet én is csak felfáztam. A mellem nekem nem érzékeny, pedig figyelem :P :D:D JA, meg folyásom van. Te hogy állsz azzal? Ez talán remény lehet? Szerinted? :D
2012. febr. 2. 08:52
 112/138 anonim ***** válasza:
Nekem is volt folyásom,még furcsa is volt,mert ovukor nyúlós volt múlt hónapban,most meg kb. szombat óta fehér krémes volt,de ez már elmúlt,tegnap már sokkal kevesebb volt,de még mindig fehér! Nem tudom mi mitől van,de szerintem nem terhesség! Csak egyszer voltunk együtt ovu előtt (vagyis többször,de konkrétan a jó időpontban csak 1x),és nem hiszem,hogy lett belőle baba! :( De ha nem védekezik az ember,akkor sosincs kizárva! :) Majd kiderül jövöhéten! :) Kb. fél órája kezdett el megint szúrkálódni a hasam,most oldal tájt,de ezek ilyen éles apró szúrások! Eddig semmi baja nem volt! :D Neked is ilyen szúrásaid vannak?
2012. febr. 2. 09:44
 113/138 A kérdező kommentje:
Nekem is hasonlóak, inkább a petefészkemnél, ilyen éles szurkálódások. Eddig soha nem volt. Már tolnám az időt, hogy tudjam mi van... :D Mikorra is nem várod?
2012. febr. 2. 16:54
 114/138 A kérdező kommentje:
ja, látom 12. körülre írtad. Ha tesztelsz majd írd meg! ok? :)
2012. febr. 2. 16:55
 115/138 anonim ***** válasza:
Helló! Hát azt hiszem visszatért a folyásom! Most voltam pisilni,és egy kis "kupac" volt a t.b-en! :D Hát nem értem most ez mitől van! De a hasam már csak picit szúrkál! Alig érzem! Legalábbis most! :D Lehet jövőhéten tesztelek egyet mondjuk csütörtökön! De azért még írj,meg én is! :) Neked van valami új tünet?
2012. febr. 3. 08:14
 116/138 A kérdező kommentje:
Szia! Na, akkor lehet, hogy van valami remény. Azt mondják, hogy terhesség alatti folyás normális, így védi a szervezet a megtermékenyített petesejtet az esetleges fertőzésektől. Ezt hallottam. Remélem így van. :) Nekem is van azóta folyamatosan. Ami új az az, hogy tegnap többször megszédültem. Hát, kisvuk!! Nem semmi, hogy tudunk örülni egy kis folyásnak vagy hasszurkának. :D Én majd 10 után tervezek tesztet, akkor van a nem várt időpont. Sűrűn nézem majd fel, írj ha akár új tüneted van. :) Én is írok.
2012. febr. 3. 08:38
 117/138 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom már mi van,mert mindenhol azt olvasom,hogy mivel 7 nap a beágyazódás,addig nem lehet érezni a beágyazódási tüneteket! De ezt nem értem,mert pont abban a 7 napben kellene érezni nem? Szerinted?
2012. febr. 3. 09:52
 118/138 A kérdező kommentje:
A megtermékenyítés után kb 7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt a petevezetőben a méh felé, aztán ér a méh üregébe ahol elkezdődik a beágyazódás. Szerintem innentől kezdve kellene érezni az érzékenyebbeknek, mert van aki nem érez belőle semmit. Hát nem tudom de idegtépő ez a várakozás, már az összes erről szóló cikket kiolvastam. :D
2012. febr. 3. 10:05
 119/138 anonim ***** válasza:
Ez az! Lefoglalom magam,olvasok cikkeket erről! :D
2012. febr. 3. 10:11
 120/138 A kérdező kommentje:
Ha találsz valamit oszd meg nyugodtan, én is ezt teszem. :D Már lassan bele dilizek. :D
2012. febr. 3. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!