Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Figyelt kérdés
Én akkor tervezem a tesztet és gondoltam izgulhatnánk együtt. :) Éreztek valami furcsát esetleg?
2012. jan. 4. 10:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 A kérdező kommentje:
Oké, akkor még várok a teszttel. Jajj, annyira szeretnénk!! Megvárom akkor mondjuk a 10.ét. 29-30 napos ciklusaim vannak. 10:38-as! Én még akkor várnék vele, de kíváncsi vagyok az eredményedre, írd majd meg. ;) kisvuk! Akkor lehet, hogy neked is korai volt a teszt. Szorítok Nektek csajok!!! Nekem most nagyon fáj a fejem is, viszont elmúltak a görcsök. Ti hogy vagytok?
2012. jan. 5. 12:50
 42/138 anonim ***** válasza:

Elsö vok

KEdves 14es, köszi, viszont!

elvileg a 14, napon már lehet tesztelni, nekem mindenki azt mondta, h akkor már biztos!

remélem mindenkinek pozitiv lesz, aki azt szeretné!!! további szép napot mindenkinek!

2012. jan. 5. 12:55
 43/138 A kérdező kommentje:
Első! Köszönjük, és örülök, hogy minden jól alakult. :)
2012. jan. 5. 13:01
 44/138 anonim ***** válasza:
Köszi 14 a bíztatást! Holnap holnaptól nem görcsölök,hátha azért nem jön össze,és nem jön meg,mert ezen idegeskedem! :D 10-re tervezek még egy tesztet,akkor jöttünk össze párommal,és az évfordulónkra a legcsodálatosabb ajándék lenne neki (nekünk)! :D
2012. jan. 5. 13:08
 45/138 anonim ***** válasza:
Tegnap du. nekem is fájt a fejem,de ez lehet a fronttól,meg nekem mindig fáj,mielőtt megjön,előtte lévő nap! Most kicsit meg fog jönni érzésem van,de már nem tudom mit higyjek! Kalkulálok össze vissza,pedig nem kellene! :( 10-én tesztelünk együtt,aztán majd írjuk az eredményt! Oké? Feltéve ha addig nem jön meg! Nagyon nagyon jó lenne,ha mensi helyett két csíkot kapnánk! :) Szurkolok majd nektek is! ;)
2012. jan. 5. 13:13
 46/138 A kérdező kommentje:
kisvuk! Rendben, akkor teszteljünk 10.én. Valóban csodálatos ajándék lenne a két csík az évfordulótokra. Szorítok! :) Én is kalkulálgatok egész nap szinte. Mikor volt ovu, mikor van a várható szülés... stb. Tudom, hogy nem kellene de ... Nem is tudom. Ha van valami írjátok nyugodtan, olvasom a fórumot. :)
2012. jan. 5. 13:35
 47/138 anonim ***** válasza:
Ne is mond,én már mindent elterveztem,hogy fogom elmondani neki,hogy jelentjük be,a szülés idejét is kiszámoltam... Én olyan hülye vagyok,hiszen még nem is biztos! De pont egy általam írt kérdésre írt egy nagyon aranyos csaj (nő),hogy minél jobban rákattansz,rágörcsölsz,annál inkább nem fog menni! És ezt több embertől hallottam,és megígértem neki,hogy holnaptól nem gondolok ilyenekre,ha nem jön össze,akkor végig szexelhetem az összes órát,akkoor sem fog,de ha össze akar jönni,akkor egy aktus is elég! :) Szóval szerintem te se görcsölj,előbb-utóbb össze jön! Inkább előbb jöjjön! Na,pont én beszélek,amikor más már nem is jár az eszembe! Ja,és persze most is dolgozom elvileg... :D:D:D:D
2012. jan. 5. 13:43
 48/138 A kérdező kommentje:
:DD az sem rossz! Akkor kezet foghatnánk, én is dolgozom. :DD Tényleg nem szabadna rajta görcsölni, Akkor jön mikor az ember már nem is izgatja magát rajta. Itt is van több olyan kismami. Lehet, hogy pont ez a türelem kell majd később a babához.
2012. jan. 5. 13:55
 49/138 A kérdező kommentje:
Jó Reggelt csajok!! Breaking news! :D:D Tegnap előtt este és tegnap este is hőemelkedésem volt. Nem vagyok beteg. 37,3at mértem nyugalomban. Tudom, hog nem jelent semmit de azért na... :D Ti, hogy vagytok?
2012. jan. 6. 06:40
 50/138 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap megfogadtam,hogy ma reggeltől nem görcsölök a babán! Ezt párommal is megbeszéltem,hogy nem lesz ilyen baba téma,és megállapodtunk,hogy nem figyeljük a tüneteket,meg nem kalkulálunk! :) Majd jön,ha jönni akar! Erre reggel úgy keltem,hogy majd szét megy a fejem! Aztán elkezdtem szédülni,majd remegni,gyenge lettem,és hányingerem volt! Megittam a szokásos reggeli fél deci kv,másfél deci tej tejes kv-m,de sem nem erősödött,sem nem múlt! Ilyen még sosem volt,utána jutott az eszembe a baba! :D Tehát bírtam kb.fél óráig! A tünetek már elmúltak,pici fejfájás,és szédülés van már csak! De nem dobtam ki a taccsot,utoljára kb. 13 évesen hánytam gyomor rontás miatt! Viszont már 3x voltam wc-n,mintha kezdődő hasmenés lenne!
2012. jan. 6. 07:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!