Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Figyelt kérdés
Én akkor tervezem a tesztet és gondoltam izgulhatnánk együtt. :) Éreztek valami furcsát esetleg?
2012. jan. 4. 10:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 anonim ***** válasza:

14es vagyok!

Kérdező:Estére?Szóval te is mérsz nap közben?:)

Én ha nem mozgok,tehát ülök gép előtt vagy tv-zek huzamosabb ideig akkor berakom a hőmérőt!Nekem most 37,2 mutatott!De olyan hőhullámaim vannak mint a fene!Vagy lefagyok,vagy meggyulladok!

2012. jan. 4. 14:23
 22/138 A kérdező kommentje:
Na ná, hogy mérek :D Nem tudom meg állni. :D Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen túlbuzgó. :) Nekem is olyan hullámaim vannak... Reménykedjünk!! De ez vajon így is jelent valamit? Szerinted?
2012. jan. 4. 14:35
 23/138 anonim ***** válasza:

14 vagyok!

Én nem szoktam mérni csak mikor gyanús a dolog!:P

De azt tudom hogy az alap hőm olyan 36,4-5-6!

Hát nekem volt olyan hogy már késett és akkor volt hőhullámom,pisilés ilyenek...abból nem lett baba!

Most viszont még simán van időm mensiig és szét vagyok esve!

Cicim sem fáj,de olyan kemény mint 14 éves koromban!XD

Csak jelent valamit!:)

Mondjuk személy szerint ha megjön a mensim se vágom fel az ereimet,majd jön az a bébi ha jönni akar!:)

Megy a drukk mindenkinek!:)Folyamatosan olvasom a bejegyzéseket!Írjatok ha van tünet vagy bármi!

2012. jan. 4. 15:00
 24/138 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma este valami nem szokatlan dolgot tapasztaltam. :D Szóval valahogy mindenen kiakadtam... :S Ezzel nem lettünk előrébb, de gondoltam megosztom veletek. :D
2012. jan. 4. 21:44
 25/138 anonim ***** válasza:

10:38-as vagyok.

Én sajnos nem mérem a hőmet, most bánom is. A mellekről csak annyit, hogy nekem is hasonlóan fullos cicieim lettek, meg tegnap délután óta rengetegszer voltam pisilni pedig alig ittam. Alig várom már a holnap reggelt, hogy tesztelhessek.

2012. jan. 5. 07:08
 26/138 anonim ***** válasza:
Hát én erről lecsúsztam! :( Csak ma reggel olvastam a válaszokat,és én ma reggel teszteltem! Sajnos negatív! :( Volt szúrkálódás,2-a óta minden nap érzem,hogy megjön,de nem jött meg! Eddig! Tegnap reggel égett a gyomram is... Van puffadás,tegnap este a füstölt kolbi illatától,amit szagnak éreztem forgott a gyomrom! Eddig gyógyszert szedtem,dec 2-án hagytam abba,6-án megjött,15-e óta próbálkozunk! De már két nnapja nem jelentkezik,nem jön meg! Lehet csak a gyógyszer abba hagyása kevert be! :( Pedig úgy örülnék egy kisbabának! :(
2012. jan. 5. 07:42
 27/138 anonim ***** válasza:

14 vagyok!

Na én se bírtam tovább várni!Negatívat teszteltem!

Még van idő a mensiig,de gyanús hogy reális a teszt!

Hát ez van!:)

Nektek akik még nem teszteltek szorítok nagyon és írjatok majd!:)

2012. jan. 5. 08:06
 28/138 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én még bírtam tartani magam de nagy volt a kísértés a reggeli vizelet előtt. :D Néha nekem is vannak mensi szerű görcseim, de sokkal enyhébbek mint 3-4 napja. Krémes folyásom is van egy nagyon pici. Már nem tudom mit higgyek, de nem merem ellőni a tesztet mert egy az, hogy az az utolsó :'( másik az, hogy nem szeretnék csalódni. :( Van még valaki, aki bírta a kíváncsiságát kordában tartani? 14-es!!!! Tervezel még tesztet valamikor? :P :))
2012. jan. 5. 08:52
 29/138 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Már mindegy,azt az egy napot kibírod!:)Szívből remélem hogy pozitívat fogsz tesztelni!

Amúgy én se tudom mi van,leszakad továbbra is a derekam,tegnap az összes csontom,mindenem fájt!

Beteg biztos nem vagyok!

De veled ellentétben nekem nagyon sok fehér krémes folyásom volt tegnap!

És pont volt egy ilyen kérdés tegnap!Nézd a válaszokat!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Tesztet majd csak akkor ha késik addig biztos nem csinálok többet,mert már nekem is csak 1 van!:)

2012. jan. 5. 09:13
 30/138 anonim ***** válasza:
Jah,14 voltam az előző!:)
2012. jan. 5. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!