Tesztel valaki jan.5-6 körül?
31/138 A kérdező kommentje:
Majd kiderül. Már teszteltem pár napja de negatív volt. Tudod?! ... a kíváncsiság... :D Nagyon tolnám az időt!! Vagy ha lehetne a jövőbe nézni, én megtenném. :) MIkor kellene, hogy ne jöjjön meg neked?
Én már nem reménykedem! A mai negatív,szerintem a jövőhét keddi is negatív lesz! Ha addig nem jön meg,akkor megpróbálok akkor tesztelni még egyet! Nekem is már csak egy tesztem van! :) Bár már nem érzem jelét,hogy lehetne pozitív,de egy nő szerintem valahol mélyen mindig reménykedik egy kicsit! :) Mindenkinek sok sikert! Szorítok nektek! :)
2012. jan. 5. 09:49
14 vagyok!
Írtam már valamikor hogy úgy 10.e körül de szerintem úgy 15.-ig max!Szóval jövő7en mindenképp!
Van még időm csak tudod mivel pontosan tudom az akció dátumát így gondoltam már elég idő eltelt!
De lehet tévedek!Na meg 25-ös a tesztem ami itthon van!
Na de gondolhatod hogy emiatt nem fogom felvásárolni a fél patikát!:) Várok még aztán majd kiderül!:)
Ha marad nega jövő hónapban jobban neki állunk a dolognak!:)
Neked mikor kellene nem megjönnie?Vagy más késik?Te is korán teszteltél lehet,nem?
2012. jan. 5. 09:59
34/138 A kérdező kommentje:
Ja, igen látom, tényleg írtad már. Én is tudom mikor voltunk együtt. 22 én és 27 én. Gondolom a 22-e nem jött össze mert akkor már mutatta volna a teszt. Pedig akkor lehetett a pé. Viszont 27én éreztem a fájdalmat és nagy mennyiségű tojásfehérje szerű folyásom is volt. Nekem valahogy 8-10 körül kellene nem megjönnie. Gondoltam hátha mutat valamit, de lehet korán teszteltem. Ha már egyedül tesztelek, lehet én is várok pár napot még.
én az 1. vok, rájottem, h holnap lesz a 14. nap, ugyh én is veletek tartok, szoritsatok, h az enyém negetiv legyen! nem értem, esküszöm, ti nem is védekeztek, s nem sikerül, akkor én ha védekeztünk is, elvileg már 3 nappal tul voltam a termékeny idöszakomon, akkor miért kell ennyire félnem???? nem igazság az élet!!!
2012. jan. 5. 10:36
ismét én vok az, az 1, vagy az utolsó :))) MEgjööööttttt hála IStennek!!!! de azért szoritok neketek, h jo legyen!
2012. jan. 5. 10:52
14 vagyok!
Első/Utolsó!
Pont okot akartam fejteni aztán láttam a nagy örömhírt!:)
Máskor vigyázzatok jobban!:)Szép napot neked!:)
Kérdező!
Ne tesztelj!!!!!Holnap se!!
Mi szenteste voltunk együtt!:)
Szóval ezek szerint nekem is korai volt.Vissza számolva ma 12. napja!
Akkor az még neked is korai lesz még holnap is!Várd ki a mensid napját!
Én is most már kivárom a jövő hetet,aztán majd olyan 16 felé tesztelek újra,FELTÉVE hogy nem jön meg addig!
Hány naposak amúgy a ciklusaid?
2012. jan. 5. 11:27
10:38 vagyok.
Akkor senki nem tesztel velem holnap reggel??? :(
2012. jan. 5. 11:43
Még a 22-ei akciónál is korai a teszt,nem? Mert csak 14 nap telt el! Úgy tudom ez a minimum,de jobb picit többet várni! Mi 15,17,18,20-án voltunk együtt! Lehet még nekem is korai volt ma? Komolyan minden szálba kapaszkodom a bizakodásért...... De csak ma! Holnaptól nem görcsölök már ezen a témán! :)
2012. jan. 5. 12:12
14 vagyok!
:)Melyik Holnaptól?:)
Hát egy pár nap múlva(köv. héten) te is ellőhetsz még egyet Kisvuk ha addig nem jön meg!
Amíg nincs mensi addig kőkeményen kell bizakodni!:)
2012. jan. 5. 12:41
Kapcsolódó kérdések: