Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Figyelt kérdés
Én akkor tervezem a tesztet és gondoltam izgulhatnánk együtt. :) Éreztek valami furcsát esetleg?
2012. jan. 4. 10:29
 91/138 A kérdező kommentje:

14! Szia! Sziasztok Mindenki!

Nem mentem el dokihoz mert tegnap megjött. A pöttyözést nem értem meg a tesztet sem. Nem tudom mi lehetett az akkor. :(

Mindegy a lényeg az, hogy nem adjuk fel! :) Hajrá csajok!!!

2012. jan. 11. 08:47
 92/138 anonim ***** válasza:

14!

Sziasztok!

Kisvuk!

Jaaaj,hát akkor még ne aggódj!A gyógyszer mindenkinél más!Valakinek egyből rendszereződik a mensije és azonnal teherbe esik,de nem akarlak elkeseríteni,van akinek hosszú évek!Remélem te nem az leszel!De ne stresszelj!Felesleges!

Biztos jövőhónaptól beáll és hip-hop megérkezik a pocaklakó is!:) Nem szabad ennyire komolyan venni ezt a dolgot ilyen hamar,annyira ráérsz még aggódni!Csak nyugi!

Hát pont egyszerre kezdtük majdnem!:)Mi egy pár nappal később!:) De nagyon lightos próba volt!De megbeszéltük hogy HA most megjön akkor utána rendesen belevágunk!Eszembe sincs idegeskedni emiatt!

Most a legnagyobb problémám hogy fáj a cicim mint az állat!:S :)

2012. jan. 11. 08:49
 93/138 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tényleg?:O Pedig olyan sokat gondoltam rád!Mondom biztos csináltál még tesztet és erősebb lett!

De nem baj ez rád is vonatkozik:Tiszta szívemből kívánom hogy összejöjjön!És tuti össze is fog!

A pötty meg lehet a stressz!Ha én is ráidegelem magam nekem is volt hogy furábban jött meg mint alapból!

2012. jan. 11. 08:52
 94/138 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy hogy megjött? Hogy mi? Ezt én sem értem! Pedig gondolom iszonyatosan beleélted magad! Hogy vagy most? Azért tesztelsz egyet még mensi után?
2012. jan. 11. 19:05
 95/138 anonim ***** válasza:
100%
Helóka 14! Hát ma reggel 5-kor arra keltem,hogy megpusztulok,annyira görcsölök! És megjött! És én nem vagyok elkeseredve,sőt,még örülök is neki,mert legalább tudom,hogy van peteérésem,és mikor várjam a következőt! Eddig se baba,se mensi,ez így elég gáz volt! Úgyhogy cseppet sem bánom a dolgot! És megbeszéltem,hogy nem nézünk ovus napokat,mert nagyon gáz a beosztásunk,és lehet nem is tudunk akkor találkozni,és az már eleve bosszantó,vagy ha nézzük,és nem jön össze,az meg elkeserítő! Nincs ovus nap,a baba akkor jön,mikor neki tetszik! :)
2012. jan. 11. 19:08
 96/138 anonim ***** válasza:

14!

Sziasztok csajok!:)Remélem még olvassátok a kérdést!:)

Nekem még mindig nem jött meg!:)

Csak gondoltam leírom!:)

Szép napot nektek!:)

2012. jan. 15. 07:59
 97/138 anonim ***** válasza:
Szia 14! Teszteltél?
2012. jan. 16. 07:35
 98/138 anonim ***** válasza:

14!

Sziaaaa Kisvuk!

Nem,azóta nem!Még várni akarok,nehogy csak vaklárma legyen!Volt már hogy késett,így még nem akarok kapkodni!

A mellem feszül,érzékeny és orbitálisak,szurkál a hasam már megint,de most csak az oldalaiban,középen nem!

Nem tudom mit higgyek!Pár nap múlva tesztelek csak!

Veletek mizu?Minden oké?Jól vagytok?

2012. jan. 16. 08:11
 99/138 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti babád lesz! Vagyis én nagyon reménykedem nagyon! :) Mi jól vagyunk nagyon,mint mindíg imádjuk egymást,és már alig várom,hogy elmúljon a mensim,és tudjunk együtt lenni! :)
2012. jan. 16. 08:53
 100/138 anonim ***** válasza:

14!

:)Hátha úgy lesz!:) Szerintem csak jövő7en tesztelek,annál többet még sosem késett,szóval akkor már tuti lesz!:)

Örülök ha minden rendben nálatok Kisvuk!:) Drukkolok neked hogy a következő hónapod szerencsés legyen!:)

Majd megírom az eredményt,jó?:)

2012. jan. 16. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!