Tesztel valaki jan.5-6 körül?
14! Szia! Sziasztok Mindenki!
Nem mentem el dokihoz mert tegnap megjött. A pöttyözést nem értem meg a tesztet sem. Nem tudom mi lehetett az akkor. :(
Mindegy a lényeg az, hogy nem adjuk fel! :) Hajrá csajok!!!

14!
Sziasztok!
Kisvuk!
Jaaaj,hát akkor még ne aggódj!A gyógyszer mindenkinél más!Valakinek egyből rendszereződik a mensije és azonnal teherbe esik,de nem akarlak elkeseríteni,van akinek hosszú évek!Remélem te nem az leszel!De ne stresszelj!Felesleges!
Biztos jövőhónaptól beáll és hip-hop megérkezik a pocaklakó is!:) Nem szabad ennyire komolyan venni ezt a dolgot ilyen hamar,annyira ráérsz még aggódni!Csak nyugi!
Hát pont egyszerre kezdtük majdnem!:)Mi egy pár nappal később!:) De nagyon lightos próba volt!De megbeszéltük hogy HA most megjön akkor utána rendesen belevágunk!Eszembe sincs idegeskedni emiatt!
Most a legnagyobb problémám hogy fáj a cicim mint az állat!:S :)

Kérdező!
Tényleg?:O Pedig olyan sokat gondoltam rád!Mondom biztos csináltál még tesztet és erősebb lett!
De nem baj ez rád is vonatkozik:Tiszta szívemből kívánom hogy összejöjjön!És tuti össze is fog!
A pötty meg lehet a stressz!Ha én is ráidegelem magam nekem is volt hogy furábban jött meg mint alapból!

14!
Sziasztok csajok!:)Remélem még olvassátok a kérdést!:)
Nekem még mindig nem jött meg!:)
Csak gondoltam leírom!:)
Szép napot nektek!:)

14!
Sziaaaa Kisvuk!
Nem,azóta nem!Még várni akarok,nehogy csak vaklárma legyen!Volt már hogy késett,így még nem akarok kapkodni!
A mellem feszül,érzékeny és orbitálisak,szurkál a hasam már megint,de most csak az oldalaiban,középen nem!
Nem tudom mit higgyek!Pár nap múlva tesztelek csak!
Veletek mizu?Minden oké?Jól vagytok?

14!
:)Hátha úgy lesz!:) Szerintem csak jövő7en tesztelek,annál többet még sosem késett,szóval akkor már tuti lesz!:)
Örülök ha minden rendben nálatok Kisvuk!:) Drukkolok neked hogy a következő hónapod szerencsés legyen!:)
Majd megírom az eredményt,jó?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!