Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy pár kérdésem volt már...

Egy pár kérdésem volt már ezzel a témával kapcsolatosan.10nappal ezelőt szexeltem írtátok várjak a tesztel míg meg nem kéne hogy jöjjön és utánna csináljam? Ez oké de 24-25 körűl várom a mensim .

Figyelt kérdés
ma de. Pedig 2 csep vér volt a fehérneműmön! Ez mi? Mit csináljak?
2011. jún. 19. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Kismama akarsz lenni, vagy nem?

Ha igen, azt gondolnám gyakrabban próbálkoznátok.

Ha nem, akkor meg esemény utáni tablettát kellett volna bevenni, nem pedig kivárni, hogy lesz-e baba vagy sem.

Ha nagyon stresszelsz ezen a dolgon, akármelyik oldalon állsz is, akkor lehet, hogy az idegeskedés miatt jön meg hamarabb.

2011. jún. 19. 15:06
 2/7 A kérdező kommentje:
igen akarunk babát. 22 éves vagyok és nem felelőtlenűl szexeltünk. nem is vagyok manapság ideges vagy stesszes. csak furcsa ez a dolog. vegyek ma egy tesztet és csináljam meg holnap ha nem jönn meg teljesen? mert ez a 2 csep nem értem. nem volt még soha ilyen.
2011. jún. 19. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen,vegyél tesztet!
2011. jún. 19. 15:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem. Ha babát akartok, akkor miért ennyire módjával próbálkoztok?

Persze a kérdésemnek semmi köze a te kérdésedhez.

Csak ha nem stresszelsz egyik dolgon se, akkor miért olyan nagy baj az a két csepp? Lehet, hogy teljesen máshonnan volt. Berepedt végbél, vagy egy karmolás.

Szerintem 10 nap után nem nagyon fogja mg kimutatni a teszt, hogy kismama vagy-e. Ha pedig szaladni akarsz utána az orvoshoz, mert az is túl korai még.

Ha szerencséd van, akkor udvariasan elmagyarázza, hogy menj vissza később. Ha nincs szerencséd, akkor legorombít, hogy mit akarsz itt, még semmit nem kell ezen vizsgálni. Talán akkor lennének megértőbbek veled, ha már évek óta próbálkoznátok (de nem egy hónapban egyszer!?) és végre egy remény csillana most meg.

2011. jún. 19. 15:35
 5/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó az a baj hogy párom vidéken dolgozik így nem találkozunk csak pár napot egy héten és volt köztünk ez a szex. Szeretnénk babá de ha egy héten egyszer tudunk együt lenni és most kíváncsi vagyok igen vagy nem ha nem akkor dolgozunk rajta még! Ezért kérdezősködöm h vegyek e vagy várjak vagy miez? De majd lesz valami... :-) pesze valakinek elsőre nem sikerűl de lehet hogy igen 50-50%
2011. jún. 19. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is vegyél tesztet, de azért még várj egy-két napot, hogy biztos legyen. Nekem amikor 1-2 csepp vér volt, az a beágyazodási vérzés volt és 2 nap múlva erős +-at teszteltem! Remélem Veled is így lesz! :o) Majd írd meg az eredményt!
2011. jún. 19. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
kedves utólsó.köszi a pozitívumot. Ari vagy remélem össze jön. Szeretnénk nagyon! De írom majd a történésemet!
2011. jún. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!