Egy pár kérdésem volt már ezzel a témával kapcsolatosan.10nappal ezelőt szexeltem írtátok várjak a tesztel míg meg nem kéne hogy jöjjön és utánna csináljam? Ez oké de 24-25 körűl várom a mensim .
Kismama akarsz lenni, vagy nem?
Ha igen, azt gondolnám gyakrabban próbálkoznátok.
Ha nem, akkor meg esemény utáni tablettát kellett volna bevenni, nem pedig kivárni, hogy lesz-e baba vagy sem.
Ha nagyon stresszelsz ezen a dolgon, akármelyik oldalon állsz is, akkor lehet, hogy az idegeskedés miatt jön meg hamarabb.
Nem igazán értem. Ha babát akartok, akkor miért ennyire módjával próbálkoztok?
Persze a kérdésemnek semmi köze a te kérdésedhez.
Csak ha nem stresszelsz egyik dolgon se, akkor miért olyan nagy baj az a két csepp? Lehet, hogy teljesen máshonnan volt. Berepedt végbél, vagy egy karmolás.
Szerintem 10 nap után nem nagyon fogja mg kimutatni a teszt, hogy kismama vagy-e. Ha pedig szaladni akarsz utána az orvoshoz, mert az is túl korai még.
Ha szerencséd van, akkor udvariasan elmagyarázza, hogy menj vissza később. Ha nincs szerencséd, akkor legorombít, hogy mit akarsz itt, még semmit nem kell ezen vizsgálni. Talán akkor lennének megértőbbek veled, ha már évek óta próbálkoznátok (de nem egy hónapban egyszer!?) és végre egy remény csillana most meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!