Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?
Figyelt kérdés
Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.
Van még rajtam kívül vlaaki??
2011. dec. 5. 12:25
61/100 anonim válasza:
Barby: Elmondtad a párodnak, vagy majd karácsonyra??
62/100 Kiscsillag21 válasza:
Huuuu őszinte Gratula Barby:)))Nagyon szép és nyugis babavárást kívánok Neked:)
Többieknek kitartás és írjátok ám majd meg, hogy mik a fejlemények,mert drukkolok szurkolok mindenkinek:)
Én még vasárnapig várok a teszttel,de olyan lassan telik az idő hmm... Sziasztok
63/100 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm :) igen elmnodtam 23-án 4 órára kaptam időpontot ultrahangra oda is jön majd velem :)
64/100 anonim válasza:
Én rögtön mondtam, hogy babás vagy Barby! gratulálok!!:-)
65/100 anonim válasza:
tegnap 18:23-mas
én nem mertem elhinni eddig mert féltem hogy csalódok meg csak émelygés volt meg mellnagyobbodás és feszülés meg hogy késett
66/100 anonim válasza:
GRATULÁLOK!!! :D
Remélem jó páran "kismamásodtok" a következő 2 hétben...!!!!
67/100 anonim válasza:
Kedves mindenki!
Ha ma sem jön meg,holnap tesztelek!
Van aki szorítana nekem??????
68/100 anonim válasza:
eddaevi, én szorítok neked nagyon! ;) Aztán várjuk ám a híreket! ;)
70/100 Kiscsillag21 válasza:
Én is szoríítook:)+++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!