A remény hal meg utoljára reméljük,hogy mindenki meg tudja lepni a párját és a nagyszülőket egy + teszttel,vagy esetleg egy uh.képpel !!!! = )
Próbálok nem gondolni rá ,mert az még rosszabb sőt még nehezebben telnek a napok. =/
Képzeljétek el ,nekem már nincs barna folyásom ,6 napig volt azt ennyi...szerintetek ez mi volt?!
2011. dec. 6. 13:27
22/100 anonim válasza:
Igen kedves utolsó, a remény hal meg utoljára! :-)
Remélhetőleg ez volt nálad a beágyazódás! Drukkolok Neked! Én még csak dpo 5. napon tartok, de nagyon lassan telnek ilyenkor a napok!
Mindenkinek sok sikert és + tesztet kívánok!
Utolsó előtti voltam.
2011. dec. 6. 13:52
23/100 anonim válasza:
Csatlakoznék:) kb. dec 13-ra nem várom, de sajna mivel összevissza is meg hosszú is a ciklusom, így a pontos dátumot én sem tudom :( Azért reménykedem a pozitív tesztben!!! MINDENKINEK DRUKKOLOK!!!
2011. dec. 6. 14:09
24/100 A kérdező kommentje:
Drukkolok mindenkinek!!!
Azért majd számoljunk már be itt a fejleményekről!!!:)
Csatlakozom. Én holnapra nem várom. kb fél éve próbálkozunk, bár most először nem érzem, hogy sikerült, eddig mindig úgy éreztem.
2011. dec. 7. 13:46
27/100 anonim válasza:
előző!Akkor most sikerült!Amikor én anno így éreztem babás lettem,pedig nem is számítottam rá akkor.
2011. dec. 7. 13:49
28/100 anonim válasza:
Én már ugyan megleptem mikulásra, de azért drukkolok mindenkinek!
Utolsó előtti - nekem ez volt az a hónap, amikor biztos voltam benne, hogy nem jött össze:) De szerencsére tévedtem:D:D:D
Mindenkinek nagyon nagyon szorítok!
2011. dec. 9. 12:40
29/100 Kiscsillag21 válasza:
Szeretnék Én is csatlakozni, dec.16.-ára NEM várom... immáron 8. próbálkozásunk és az első csodálatos ajándék lenne.Számomra az első 3-4 próbálkozós hónap volt egy picit görcsös, mert általába ha a fejembe veszek valamit azonnal akarom, lehet ezért is várat magára a pici, hogy megtanítson a türelemre és, hogy még jobban értékeljem majd azt a bizonyos két piros kis csíkot. Nagy reményeket fűzök ehhez a 8. hónaphoz:) mert ez a szerencseszámom és hátha a Jézuska megajándékoz minket.Hát ennyi,bocsi hogy hosszú lett:) mielőbbi + tesztet MINDENKINEK,aki arra vágyik!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!