Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk a párunkat...

Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?

Figyelt kérdés

Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.

Van még rajtam kívül vlaaki??

2011. dec. 5. 12:25
 21/100 anonim ***** válasza:
100%

A remény hal meg utoljára reméljük,hogy mindenki meg tudja lepni a párját és a nagyszülőket egy + teszttel,vagy esetleg egy uh.képpel !!!! = )

Próbálok nem gondolni rá ,mert az még rosszabb sőt még nehezebben telnek a napok. =/

Képzeljétek el ,nekem már nincs barna folyásom ,6 napig volt azt ennyi...szerintetek ez mi volt?!

2011. dec. 6. 13:27
 22/100 anonim ***** válasza:

Igen kedves utolsó, a remény hal meg utoljára! :-)

Remélhetőleg ez volt nálad a beágyazódás! Drukkolok Neked! Én még csak dpo 5. napon tartok, de nagyon lassan telnek ilyenkor a napok!

Mindenkinek sok sikert és + tesztet kívánok!

Utolsó előtti voltam.

2011. dec. 6. 13:52
 23/100 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék:) kb. dec 13-ra nem várom, de sajna mivel összevissza is meg hosszú is a ciklusom, így a pontos dátumot én sem tudom :( Azért reménykedem a pozitív tesztben!!! MINDENKINEK DRUKKOLOK!!!
2011. dec. 6. 14:09
 24/100 A kérdező kommentje:

Drukkolok mindenkinek!!!

Azért majd számoljunk már be itt a fejleményekről!!!:)

2011. dec. 6. 16:31
 25/100 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle képen beszámolok ,reméljük pozitívan = )
2011. dec. 6. 20:16
 26/100 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Én holnapra nem várom. kb fél éve próbálkozunk, bár most először nem érzem, hogy sikerült, eddig mindig úgy éreztem.
2011. dec. 7. 13:46
 27/100 anonim ***** válasza:
100%
előző!Akkor most sikerült!Amikor én anno így éreztem babás lettem,pedig nem is számítottam rá akkor.
2011. dec. 7. 13:49
 28/100 anonim ***** válasza:
100%

Én már ugyan megleptem mikulásra, de azért drukkolok mindenkinek!

Utolsó előtti - nekem ez volt az a hónap, amikor biztos voltam benne, hogy nem jött össze:) De szerencsére tévedtem:D:D:D

Mindenkinek nagyon nagyon szorítok!

2011. dec. 9. 12:40
 29/100 Kiscsillag21 ***** válasza:
100%
Szeretnék Én is csatlakozni, dec.16.-ára NEM várom... immáron 8. próbálkozásunk és az első csodálatos ajándék lenne.Számomra az első 3-4 próbálkozós hónap volt egy picit görcsös, mert általába ha a fejembe veszek valamit azonnal akarom, lehet ezért is várat magára a pici, hogy megtanítson a türelemre és, hogy még jobban értékeljem majd azt a bizonyos két piros kis csíkot. Nagy reményeket fűzök ehhez a 8. hónaphoz:) mert ez a szerencseszámom és hátha a Jézuska megajándékoz minket.Hát ennyi,bocsi hogy hosszú lett:) mielőbbi + tesztet MINDENKINEK,aki arra vágyik!!!!
2011. dec. 9. 12:55
 30/100 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok nektek!E.
2011. dec. 9. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!