Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?
Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.
Van még rajtam kívül vlaaki??
Sziasztok!
Nekem is ez jutott az eszembe tegnap!
Mennyire örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül!
Én 12.-ére nem várom!És úgy érzem most meg van rá a sanszom,hogy babát hoz a Jézuska!:)
Mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!!!
Csatlakoznék!
Mondjuk én nov 29 re nem vártam és nem jött azóta sem. Van már 4 pozi tesztem, de elmondtam a férjemnek.
A meglepi az lesz, hogy két babát várok az uh szerint!
Elég jó karácsonyi ajándék?
Akkor abban segítsetek, hogyan mondjam el neki?
Kívánok mindenkinek mielöbbi pozi tesztet!
Én tavaly egy két csíkos teszttel leptem meg! Jobban örült neki, mint bárminek a világon!
Aztán január 23-án elvetéltem!:(
Szörnyű volt! Soha többet nem adok ilyen ajándékot!
utolsó előtti.Gratulálok!
Én 2éve a karácsonyfára felakasztottam az uh-os képet becsomagolva.Így kapta meg a kis meglepetésünket:)
Sziasztok!Én is csatlakozom!Mi 1 éve próbálkozunk a kistesóval!Hát most már remélem Jézuska megajándékozz bennünket!Pont dec.24-re várom,úgyhogy én még csak ovu előtt vagyok!Kívánok mindenkinek pozi tesztet!
Niki
Én dec. 16-ra nem várom, jó lenne, ha karira a nagymamáknak már uh-képet tudnánk adni a kistesóról, még ha csak pont is látszik belőle. :) A páromnak úgyis egyből elmondanám, nem bírnék várni karácsonyig. :D
Bár kicsi az esély, mert mi most kislányra "próbálkozunk", ezért lehet, hogy túl korán voltunk együtt. :S Sajna elég változó a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!