Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?
Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.
Van még rajtam kívül vlaaki??
Nekem még nem jött meg elvileg dec 8.-án (nem kellett volna)
nem is jött,de elkezdtem szedni az E vitamint mert nagyon hullik a hajam meg állítólag barnás ,pecsételős folyásra is jó...(nem akarom elkiabálni,de tagnap óta nincs barnázásom) most hogy ezt a vitaminnak tudjam e vagy nem azt nem tudom de nincs hála istennek amúgy 11 napig volt ez az enyhe barnázás,felváltva kicsi pecsételős vérzéssel.Várok még egy pár napot és remélem hogy így marad és tesztelek egyet .Sok siket mindenkinek és + tesztet a sok nőnek aki kis mami szeretne lenni mihamarabb...!!!(köztük én is ) = )
Sziasztok!
Én 19-re nem várom,ma volt egy kis barnázásom,eddig soha nem volt.Duphastont szedek.
Nagyon remélem hogy a fa alatt ott lesz a pozi teszt mindenkinek aki szeretné :)
Mindenkinek szép Karácsonyt és pozi tesztet kívánok.
Majd írjatok.
Szerintem még simán reménykedhetsz!
Úgy gondolom még korai volt a tesztelés!
Drukkolok!
Barby:
így alakult a hőm úgy hogy kedd szerdára nem vártam ha holnapig nem jön tesztelek :) Remélem pozitívat
Kedves utolsó!
Szinte biztos, hogy babás vagy ilyen görbével!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!