Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk a párunkat...

Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?

Figyelt kérdés

Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.

Van még rajtam kívül vlaaki??

2011. dec. 5. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/100 anonim ***** válasza:
100%

December 22-re gondoltál,ugye:)?

Igen,én nagyon szeretném és 17.re nem várom.

Hányadik hónapotok ez,első baba?sok sikert neked

2011. dec. 5. 12:35
 2/100 anonim ***** válasza:
100%
jelen.én is csatlakoznék.most hagytam abba gyógyszert a hónap elején.elméletileg ha maradt 28 napos a ciklusom akkor 9-ére nem várom,de tegnapig 5 napot barnáztam vérezgettem,és nem tudom hogy ez most mi akart lenni,úgyhogy fogalmam sincs hogy most mikorra ne várjam
2011. dec. 5. 12:41
 3/100 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Csatlakozom. Mi régóta várjuk a mi kis babókánk, nemrég volt átjárhatóságim, minden rendben, úgyhogy én sem várom karácsony előtt. 20.-ra.

Remélem meg fogom a páromat lepni egy pozi teszttel.:)))))

2011. dec. 5. 12:44
 4/100 anonim ***** válasza:
100%

Én is beállok a sorba! ;) Bár még csak most vagyok az ovu környékén, de még karácsony előtt beleférne egy pozitív teszt! :)

Mindenkinek szép erős pozitív tesztet kívánok! :)

2011. dec. 5. 13:00
 5/100 anonim ***** válasza:
100%
Én holnapra nem várom.Nekem is lenne a tervem.
2011. dec. 5. 13:00
 6/100 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, én már hetek óta ezen kattogok, hogy olyan jó lenne, ha karácsonyra a nagy hírrel ajándékozhatnám meg. Ráadásul tegnap ezt álmodtam. :)

Mi lassan fél éve próbálkozunk, bár nekem ciklus gondjaim vannak (össze-vissza), de azért reménykedem, hogy így is összejön.

2011. dec. 5. 13:08
 7/100 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont. dec.24-re nem kellene megjönni majd, még pé előtt vagyok..

De milyen szép is lenne szent este meglepni a párom egy pozi tesztel :)

5. hónapja próbálkozunk..

Remélem sikerül.

Szorítok mindenkinek :)

2011. dec. 5. 13:14
 8/100 A kérdező kommentje:

Jaj, igen dec 22. :):) a nagy izgalom teszi

Van egy 13 hónapos kislányunk, és már szeretnénk ksitesót,igaz ez az első hónap,hogy próbálkozunk, D hátha a "Jézuska" meglep minket:):)

Drukkolok mindenkinek!!!!

2011. dec. 5. 13:19
 9/100 anonim ***** válasza:
100%
Én dec.15-re nem várom, ott a helye a poz.tesztnek a fa alatt:-)) Mi hónapok óta ezt szugeráljuk, hogy ha más nem, akkor Karácsonyra tuti összejön:-))
2011. dec. 5. 15:31
 10/100 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én is csatlakoznék,én dec.8-ra nem várom és reméljük,hogy a Jézuska hoz nekünk egy kis mikulást = )

Mi már 1 éve próbálkozunk,de viszont a menstruációm kicsit zavaros a tabletta abba hagyása után,de reméljük,hogy kedvez a Jézuska nekünk egy + at !!!!! Nekem már 6 napja barnás folyásom van némi "vérzéssel" reméljük...!!!!

2011. dec. 5. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!