Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?
Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.
Van még rajtam kívül vlaaki??
December 22-re gondoltál,ugye:)?
Igen,én nagyon szeretném és 17.re nem várom.
Hányadik hónapotok ez,első baba?sok sikert neked
Sziasztok! Csatlakozom. Mi régóta várjuk a mi kis babókánk, nemrég volt átjárhatóságim, minden rendben, úgyhogy én sem várom karácsony előtt. 20.-ra.
Remélem meg fogom a páromat lepni egy pozi teszttel.:)))))
Én is beállok a sorba! ;) Bár még csak most vagyok az ovu környékén, de még karácsony előtt beleférne egy pozitív teszt! :)
Mindenkinek szép erős pozitív tesztet kívánok! :)
Jaj, én már hetek óta ezen kattogok, hogy olyan jó lenne, ha karácsonyra a nagy hírrel ajándékozhatnám meg. Ráadásul tegnap ezt álmodtam. :)
Mi lassan fél éve próbálkozunk, bár nekem ciklus gondjaim vannak (össze-vissza), de azért reménykedem, hogy így is összejön.
Nekem pont. dec.24-re nem kellene megjönni majd, még pé előtt vagyok..
De milyen szép is lenne szent este meglepni a párom egy pozi tesztel :)
5. hónapja próbálkozunk..
Remélem sikerül.
Szorítok mindenkinek :)
Jaj, igen dec 22. :):) a nagy izgalom teszi
Van egy 13 hónapos kislányunk, és már szeretnénk ksitesót,igaz ez az első hónap,hogy próbálkozunk, D hátha a "Jézuska" meglep minket:):)
Drukkolok mindenkinek!!!!
Akkor én is csatlakoznék,én dec.8-ra nem várom és reméljük,hogy a Jézuska hoz nekünk egy kis mikulást = )
Mi már 1 éve próbálkozunk,de viszont a menstruációm kicsit zavaros a tabletta abba hagyása után,de reméljük,hogy kedvez a Jézuska nekünk egy + at !!!!! Nekem már 6 napja barnás folyásom van némi "vérzéssel" reméljük...!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!