Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?
Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.
Van még rajtam kívül vlaaki??
30-32 naposak a ciklusaim, 22-ére nem várom.
Nekem is szúrkál a hasam, fáj a derekem, és tegnap egséz délelőtt nagyon szédültem.
Faáj a fejem,és farkas éhes vagyok mindig ébredés után(így volt a kislányommal is).
Nem merek 22-e előtt tesztelni. De már nagyon nagyon kíváncsi vagyok.
Drukkolok mindnekinek,és mindenképp megírom,hogy mi lett!!!
én holnapra nem várom naptár szerint és reggel - lett a tesztem.Viszont marha fura tompa fájás van a jobb petefészkemnél,és folyton úgy érzem pisilnem kell.Tegnapig a derekam is borzasztóan fájt.
Egyenlőre nem jött meg...
Remélem ti több sikerrel jártok!
Még mindig nem jött meg,a derekam néha majd le szakad.Néha émelygek.Délután idegességemben csináltam egy x-epil tesztet,amin alig láthatóan ugyan,de mintha lenne egy 2.csík.
Nagyon izgulok,ha holnap se jön meg hétfőn reggel tesztelek újra.
Ti hogy vagytok?
Barby:
A napközbeni émelygés átment reggelre így reggel olyan nyűgös vagyok tölle hogy az hihetetlen, amúgy jól vagyok néha szúrkál feszít a hasam, de pénteken ultrahang :)
Csajok!!!!
Nem bírtam kivárni,most teszteltem és +++++++++++++++++++++++++(pedig csak 25 érzékeny a teszt).
Most már csak azt kell kibíni,hogy karácsonyig ne szóljam el magam apácska előtt:):)
Drukkolok nektek is, majd írjatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!