Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk a párunkat...

Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?

Figyelt kérdés

Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.

Van még rajtam kívül vlaaki??

2011. dec. 5. 12:25
 51/100 anonim ***** válasza:
100%

Én kislányt is szeretnék :)

Hívom doktornőm hogy mikor mehetek hozzá hogy nézzük meg tényleg pocaklakóm lesz e?

nagyon szépen köszönöm

2011. dec. 12. 10:38
 52/100 A kérdező kommentje:

Gratulálok!!!!:):):)

De jó Neked!!!!!

Én még izgulhatok egy kicsit:(

2011. dec. 12. 11:51
 53/100 anonim ***** válasza:
én kedd óta izgultam de akkor is kitűztem célul hogy ma tesztelek és hát pozitív lett, krémes és ilyen vizes folyáso van felváltva remélem nem jelent rosszat
2011. dec. 12. 12:11
 54/100 A kérdező kommentje:

Nekem is van tegnap óta fehér krémes folyásom.

Hát nem tudom...

2011. dec. 12. 12:16
 55/100 anonim ***** válasza:
nálam így vegyesen váltakozik a folyás vagyis vanamikor semmi vna amikor van, aki 7 hónapja szült ismerősöm ő mondta hogy természetes a folyás akár a végéig is
2011. dec. 12. 12:40
 56/100 Kiscsillag21 ***** válasza:

Sziasztok!

GRATULÁLOK a + teszthez,akinek már megvan:)

Én még izgulok egy kicsit és figyelgetem a testem jelzéseit...ill. azok hiányát inkább.Eddig minden próbálkozásnál éreztem h nah most tuti összejött ÉRZEM, szúrkál,fáj,feszül minden,most semmi, nagy csend és hihetetlen nyugalom. Még 4 nap a nemvártig...időben egyezők, Ti hogy vagytok? Ösztönös megérzés stb.? :)

2011. dec. 12. 14:04
 57/100 anonim ***** válasza:
szia.én 16-17.körül nem várom.semmi tünetem,néha fájdogál a hasam.Úgy érzem nem lesz pozi tesztem.Mindenkinek drukkolok!
2011. dec. 12. 14:20
 58/100 anonim ***** válasza:

Én tegnapra vaagy mára nem várom...Nagyon nehéz kivárni a mai és a holnapi napot!Ha holnap sem jön meg tesztelek!

Tegnap egésznap olyan volt,hogy megakar jönni....de nem:)

A hőm még mindíg 37.2.tiszta görcs a mellem.

2011. dec. 12. 14:31
 59/100 anonim ***** válasza:

Barby:

Én a mellfeszülés (hatalmas lett) émelygést betudtam a biztos most így fog megjönni majd 1 nap késés után na holnap megjön szombaton már hát lehet megjön tegnap úgyse jön meg ma reggel na megjösz vagy megcsinálo mtesztet ne mjött és pozitív lett

2011. dec. 12. 14:35
 60/100 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a + teszthez. Anyának lenni tényleg csoda! Nekem 6 hónapos a fiam, így tudom. ;) Sok sikert mindenkinek!
2011. dec. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!