Hányan szeretnénk a párunkat Karácsonykor meglepni egy + teszttel?
Nov 22-re nem várom, szeretném,ha Karácsonykor már a párom is velem örülhetne,hogy babánk lesz.
Van még rajtam kívül vlaaki??
Én kislányt is szeretnék :)
Hívom doktornőm hogy mikor mehetek hozzá hogy nézzük meg tényleg pocaklakóm lesz e?
nagyon szépen köszönöm
Gratulálok!!!!:):):)
De jó Neked!!!!!
Én még izgulhatok egy kicsit:(
Nekem is van tegnap óta fehér krémes folyásom.
Hát nem tudom...
Sziasztok!
GRATULÁLOK a + teszthez,akinek már megvan:)
Én még izgulok egy kicsit és figyelgetem a testem jelzéseit...ill. azok hiányát inkább.Eddig minden próbálkozásnál éreztem h nah most tuti összejött ÉRZEM, szúrkál,fáj,feszül minden,most semmi, nagy csend és hihetetlen nyugalom. Még 4 nap a nemvártig...időben egyezők, Ti hogy vagytok? Ösztönös megérzés stb.? :)
Én tegnapra vaagy mára nem várom...Nagyon nehéz kivárni a mai és a holnapi napot!Ha holnap sem jön meg tesztelek!
Tegnap egésznap olyan volt,hogy megakar jönni....de nem:)
A hőm még mindíg 37.2.tiszta görcs a mellem.
Barby:
Én a mellfeszülés (hatalmas lett) émelygést betudtam a biztos most így fog megjönni majd 1 nap késés után na holnap megjön szombaton már hát lehet megjön tegnap úgyse jön meg ma reggel na megjösz vagy megcsinálo mtesztet ne mjött és pozitív lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!