Ki mikor érezte meg hogy teherbe esett?
Az ovuláció után hány nappal?esetleg már akkor? vagy csak a várható mensi körüli napokban?nyilván lelkileg értem,megérzés:)
És mik voltak az első tünetek,mikor jelentkeztek először?
Sziasztok.hát nekem ma sem fog megjönni...
nem tudom mi van 6éve mensizek de sosem jött még meg 30.napra
Es ovutesztet csinaltal e masnap? Akkor is pozi volt vagy akkor mar nega? Es azt tudod, hogy amikor az ovu teszt + jelez nem akkor van ovulacio hanem 24-36 oraval kesobb? Az ovu teszt 2-3 napig is jelezhet eros pozitivat es az elso nega napon ajanlatos egyutt lenni ezert mert 24-36 ora! Ha nem vagy babas sztem holnap vagy holnap utan fog megjonni. Esetleg az utan vagyis max. kedden. Ahogy nezem a hod altalaban 37,2 szokott lenni mensi elott. Legalabbis az elozo honap ennyi volt.
Az sem jelent semmi, hany eve mensizel. En 20 eve es mar kb. 4x valtott. DE nem csak nekem. Ahogy telnek az evek valtozunk es tapasztalsz magadon valtozasokat foleg majd szules utan.
Meg 2-3 nap maximum es kiderul baba e.
Egyebkent szep hogorbe.
Barby,Nalad mizus? Teszteltel mar?
Barby:
mára így alakúlt a görbém fájdogál a derekam de leviselhető semmi más tünete nincs annak hogy megjönne, ha holnapig nem jön meg akkor tesztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!