Gyógyszeresek, mi a tapasztalat, a gyógyszer abbahagyása után mennyi idővel estetek teherbe? Olyan tényleg lehet, hogy kifáznak a petesejtjeim?
Évekig szedtem a bogyót,három hónapot vártunk,most három hónapja próbálkozunk,reméljük hamarosan sikerrel.
Nálatok mi a helyzet?
Nem tudom, mit jelent az, hogy kifáznak a petesejtek. :)
Nekünk 13 hónappal utána sikerült.
Ne görcsölj rá! Tudom, könnyű mondani, de tényleg próbáljatok kicsit lehiggadni, jönni fog, ha itt az ideje.
8 hónapos kisfiú anyukája
9 évig szedtem tablettát, utána rögtön próbálkozhattunk a doki javaslatára, első hónapban nem tudtunk együttlenni a pé környékén, második hónapban rögtön összejött, problémamentes terhességem volt, és gyönyörű, egészséges kisfiam született.:)
Nem tudom, mi az a kifázás, de a dokim azt mondta, az első 3 hónapban annyi rizikó lehet, hogy még nem eléggé regenerálódott a méhnyálkahártya, így talán nehezebben tud beágyazódni még a megtermékenyített petesejt, viszont kb 6 hónap után felborulhat a gyógyszer által rendszerben tartott ciklus, és akkor már nehezebben jöhet össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!