Ki mikor érezte meg hogy teherbe esett?
Az ovuláció után hány nappal?esetleg már akkor? vagy csak a várható mensi körüli napokban?nyilván lelkileg értem,megérzés:)
És mik voltak az első tünetek,mikor jelentkeztek először?
Nekem mikor babás voltam pé után 7 nappal piros vér volt na akkor ott tudtam már hogy baba van a dologban nemvárt napján pozitív teszt uh csak spontán elment, most várok ara hogy jöjjön a babóca
Barby
nekem ovuláció utáni 11.napon volt barnás maszat.aznap a hőm is emelkedett egytizedet,ez jelenthet valamit? remélem beágyazódás volt:)
Barbi sok sikert,remélem mielőbb babás leszel:)
Drukkolok neked!
De csak a nemvárt után tesztelj:)
Mióta próbálkoztok?
Szia!
Sztem ez babagyanus, drukkolok!!
A ket teszt egyforma markaju? Es az erosseguk, 10es mindketto? Figyu, ha pozi, akkor az pozi.:) Sztem!:)
Es a maszatolasod a hougrassal is abszolut babara utal de ne kiabaljuk meg el!! Drukkolok!!!!
Mi 3 eve szeretnenk de meg semmi csak a sok nega teszt. En is most varom vagyis nem varom 9-10re.
igen,és pont aznap volt a maszatolás amikor a hőm megugrott,csak jelent valamit:)
Mi 5hónapja próbálkozunk,és péntekre nem várom én is,remélem jön meg,és neked sem drukkolok:)
viszont a mellem csak ilyen izomláz szerűen fáj nem ugy mint eddig mensi előtt h majd le akart szakadni,ez baj?
Nem, a mell mas jellegu fajasa az nem baj!! Semmi nem baj, a lenyeg az, hogy mas legyen, mint eddig volt mert ez utal valtozasra!:):)
En is nagyon remelem, hogy nekem SEM jon meg!
Irj teszteles utan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!