PCO-s vagyok és magától szinte soha nem jön meg a mensim. A costi sem segített. Most Mercfformin-t kell szednem több hónapig. Ki mikor érezte a javulást és lett-e tőle peteérése, esetleg teherbe tudott-e esni a gyógyszer segítségével?
Én is PCOS vagyok nekem meforalt kell szednem 3x1/2 nekem ugy ahogy van mensim, de pé-nélkül.Augusztus ota szedem eddig 2x1/2 most emeltük fel mert nem éreztem hogy segített volna.Mindig fog kelleni szedni ez nem mulik el magától sajnos.Nekem eddig még nem sikerült de most a hónapban kaptam clostilt és lett is szép peteérésem.(Reméljük sikerült)
Nézd meg esetleg a www.pcos.hu oldalt ott nagyon sokat megtudsz a betegségről.A lényege mozgás+diéta+met és lassan rendbe jön az ember lánya
Ti mióta probálkoztok
szia
Én még sose hallottam erről a gyógyszerről, de ez mire jó?Ez is peteérést csinál? Én is már szedtem a clostit, de rajtam nem segített. Jól el is véknyította a méhfalamat... :(
Szia! Nekem két éve állapították meg a PCO-t. Először Merckformint szedtem 3*1 (850 mg) és egy jó fél- háromnegyed év múlva lett peteérésem. Az egy nagyon boldog pillanat volt mikor a doki meglátta a hormonjaim és mondta, hogy most már lehet baba:-) Diétáztam, rendesen szedtem a gyógyszert. És sikerült is a terherbeesés!
Az elején tényleg nehéz míg átszoksz más étrendre (legalább is nekem az volt, mert nem a legegészségesebben étkeztem). De hamar belejön az ember.
Sok erőt és kitartást Neked!
szia, en amikor elkezdtem szedni, eletmodot is valtottam es dietazni is kezdtem (90 naposat csinaltam).
menzim volt, pontos, 28 napos.
szeptemberben kezdtem szedni, decemberben mar ereztem a hatasat, es abban az evben lement 10 kilo
a kovetkezo evben meg 20 kilo
a kovetkezo evben mar nem szedtem merkformint, es 10 kilo
meg le akartam adni 10 kilót, de "sajnos" becsuszott a baba. :)
az elsodleges celom az volt, hogy elobb legyek egeszseges, aztan essek teherbe, amikor a nodokihoz elmentem, a hormonjaim mar teljesen rendben voltak (minimalisan tobb tesztoszteron, es sargatest hormon,dehat ugye ez van :))
3x1-et szedtem, a dietat csak 90 napig tartottam, utana csak figyeltem arra, hogy mit eszek, mégcsak azt sem mondanam, hogy kevesebbet ettem, inkabb csak mast.
szerintem a merkformin nem abban segit, hogy teherbe ess, hanem abban, hogy egeszseges legy, es ugye egeszsegesen nagyobb az eselyed..
26,5 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!