PCO-s vagyok és magától szinte soha nem jön meg a mensim. A costi sem segített. Most Mercfformin-t kell szednem több hónapig. Ki mikor érezte a javulást és lett-e tőle peteérése, esetleg teherbe tudott-e esni a gyógyszer segítségével?
A PCO-t a meddőségin tudják a legjobban kezelni. Első lépés: hormonvizsgálat, majd folyamatos vérvétel és uh alapján állítják be a hormonszintet és "csinálnak" babát a pár közreműködésével. ;)
Ott azt mondják, nem mindenkinek jó a closty, sőt, többet árt mint használ. Én a helyetekben nem várnék, hanem mennék a megfelelő helyre. Ott nem mondják, hogy szedd, majd gyere vissza 3 hónap múlva hátha történik valami. Megvan a hormoneredményed, majd azt mondják: szedd ezt, gyere vissza 2 hét múlva vérvételre, uh-ra, majd próbálkozzatok. Ha nem jön össze, újabb hónap gyógyszerekkel, természetesen vérvétel és uh kontroll mellett. Nekem most derült ki a meddőségin hogy PCO-m van. Egyik ismerősömnek szintén az van/volt és nem Mertforminoztak meg Closty-ztak hanem vizsgálták és kezelték, hogy lehessen kisbabája. Lett is, kb 3. hónapban ahogy odakerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!