Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szed még rajtam kívül itt...

Ki szed még rajtam kívül itt clostit?

Figyelt kérdés

Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.

Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)

2011. okt. 15. 15:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Szerintem szerdán volt peteérésed a vérzés napján.Nekem fájt két napig utána a mellem most nem fáj.Nem kell visszamenned uh-ra?Tegnap sok folyásom volt és megint fájt a hasam...lehet hogy a másik tüsző repedt vagy nem tudom:S..Úgy izgulok és reménykedem....
2011. okt. 29. 12:25
 52/64 anonim ***** válasza:
Tegnap is volt pecsételésem.Nem tudom ez normális?Lehet hogy tegnap is volt pé-m?Több napon is lehetséges tüszőrepedés?Nekem nem kell többet uh-ra mennem,majd csak 11-én.Azt mondta a doki,akkor már látni lehet hogy sikerült-e vagy sem.Te mész még uh-ra?Nekem fájnak a melleim,még a melltartó is irritálja+ma már elkezdett a derekam is fájni,pedig ez a 20-ik ciklusnapom.Üdv
2011. okt. 30. 08:48
 53/64 A kérdező kommentje:
Szia Zsuzsi!Ma vagyok a 23. napon...fáj kicsit a derekam tegnap szurkált a a méhem bal fele...de én nem reménykedem.Nézd a görbém elég gáz...:(Többiek hogy vagytok? [link]
2011. nov. 1. 06:16
 54/64 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?Nekem még mindig tart a pecsételésem,holnap megyek dokihoz,hogy megkérdezzem mitől lehet.Ebben a hónapban volt hsg-m is,lehet az zavart be,vagy nem tudom.Tiszta ideg vagyok,hogy mi baj lehet.Neked mikor kellene megjönnie?
2011. nov. 1. 21:48
 55/64 A kérdező kommentje:
Szia én vasárnapra nem várom de szerintem meg fog jönni:(Nem érzem magam terhesnek a hőm sem a legszebb:(A párom bakterológiai eredménye most jött meg teljesen gyulladása van kezelni kell antibiotikummal:(Ez is lehet a meddőségünk oka:(Szorítok neked hogy minden rendben legyen a dokinál...
2011. nov. 2. 18:51
 56/64 A kérdező kommentje:
Hogy vagy Zsuzsi?Nekem sajnos ma megjött 30 napra:(
2011. nov. 8. 16:36
 57/64 anonim ***** válasza:
Szia!Én ma vagyok a 32-ik napon,még nem jött meg.Hányingerem van néha+állandóan álmos vagyok.Ha nem jön meg keddig,akkor tesztelek.Szorits!Üdv
2011. nov. 12. 17:31
 58/64 A kérdező kommentje:
Huu az jó ha már ennyit késik:-)Szorítok.Írd meg mindenképp mi lett!
2011. nov. 13. 08:00
 59/64 anonim ***** válasza:

Szia!Képzeld,ma reggel teszteltem.Erős POZITIV lett!Nagyon boldogok vagyunk.Remélem minden rendben lesz.

Neked is kivánok mielőbbi pozitiv tesztet!:) Üdv

2011. nov. 14. 14:56
 60/64 Disi ***** válasza:
Gratulálok, jó ilyet hallani! nagyon jó babavárást, könnyű szülést kívánok!
2011. nov. 14. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!