Ki szed még rajtam kívül itt clostit?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.
Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)
2011. okt. 15. 15:15
51/64 A kérdező kommentje:
Szerintem szerdán volt peteérésed a vérzés napján.Nekem fájt két napig utána a mellem most nem fáj.Nem kell visszamenned uh-ra?Tegnap sok folyásom volt és megint fájt a hasam...lehet hogy a másik tüsző repedt vagy nem tudom:S..Úgy izgulok és reménykedem....
2011. okt. 29. 12:25
52/64 anonim válasza:
Tegnap is volt pecsételésem.Nem tudom ez normális?Lehet hogy tegnap is volt pé-m?Több napon is lehetséges tüszőrepedés?Nekem nem kell többet uh-ra mennem,majd csak 11-én.Azt mondta a doki,akkor már látni lehet hogy sikerült-e vagy sem.Te mész még uh-ra?Nekem fájnak a melleim,még a melltartó is irritálja+ma már elkezdett a derekam is fájni,pedig ez a 20-ik ciklusnapom.Üdv
53/64 A kérdező kommentje:
Szia Zsuzsi!Ma vagyok a 23. napon...fáj kicsit a derekam tegnap szurkált a a méhem bal fele...de én nem reménykedem.Nézd a görbém elég gáz...:(Többiek hogy vagytok? [link]
2011. nov. 1. 06:16
54/64 anonim válasza:
Hogy vagy?Nekem még mindig tart a pecsételésem,holnap megyek dokihoz,hogy megkérdezzem mitől lehet.Ebben a hónapban volt hsg-m is,lehet az zavart be,vagy nem tudom.Tiszta ideg vagyok,hogy mi baj lehet.Neked mikor kellene megjönnie?
55/64 A kérdező kommentje:
Szia én vasárnapra nem várom de szerintem meg fog jönni:(Nem érzem magam terhesnek a hőm sem a legszebb:(A párom bakterológiai eredménye most jött meg teljesen gyulladása van kezelni kell antibiotikummal:(Ez is lehet a meddőségünk oka:(Szorítok neked hogy minden rendben legyen a dokinál...
2011. nov. 2. 18:51
56/64 A kérdező kommentje:
Hogy vagy Zsuzsi?Nekem sajnos ma megjött 30 napra:(
2011. nov. 8. 16:36
57/64 anonim válasza:
Szia!Én ma vagyok a 32-ik napon,még nem jött meg.Hányingerem van néha+állandóan álmos vagyok.Ha nem jön meg keddig,akkor tesztelek.Szorits!Üdv
58/64 A kérdező kommentje:
Huu az jó ha már ennyit késik:-)Szorítok.Írd meg mindenképp mi lett!
2011. nov. 13. 08:00
59/64 anonim válasza:
Szia!Képzeld,ma reggel teszteltem.Erős POZITIV lett!Nagyon boldogok vagyunk.Remélem minden rendben lesz.
Neked is kivánok mielőbbi pozitiv tesztet!:) Üdv
60/64 Disi válasza:
Gratulálok, jó ilyet hallani! nagyon jó babavárást, könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!