Ki szed még rajtam kívül itt clostit?
Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.
Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)
Ma nagyon fáj a hasam alja ma vagyok a 14. napon.Biztos alapon még ma is leszünk együtt:)
Sajnálom utolsó előtti, hogy csak 1 tüsződ lett de abból is sikerülhet ám baba:)Én is jobban örültem volna ha nem az egyik petefészkemben van a két nagy hanem egy balban és egy a jobban.Hátha az egyik nem átjárható.
Szia.Ma vagyok a 16. napon.Nem tudom, mikor volt van :S tüszőrepedésem de szerintem tegnap vagy ma hajnalban volt.Ma már nem fáj a hasam tegnap és vasárnap a 14. nap nagyon fájt.Holnap kiderül uh-n hogy megrepedtek e.Szerinted több megérett tüsző csak egy napon repedhet vagy akár egymást követő napon is?
A görbém ilyen...remélem holnap már emelkedik majd a hőm és jókor is voltunk együtt.Én ma már elkaptam apát:) [link] te görbéd hogy alakul?...és a többieké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!