Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szed még rajtam kívül itt...

Ki szed még rajtam kívül itt clostit?

Figyelt kérdés

Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.

Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)

2011. okt. 15. 15:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
Picit irigykedem ... én a 2. körben tartok és kettesével szedem a Clostyt de eddig mindkét uh.-n az elmúlt 2 hónapban 1-1 tüszőm volt !
2011. okt. 22. 19:56
 32/64 anonim ***** válasza:
Szerintem biztositsátok be ma is egy kis akcióval,igy sok kiskatona várja majd az ovut.Én szerdán megyek uh-ra,ma már több folyásom volt.Remélem sikerülni fog ez a hónap,én nagyon bizok a clostyban.
2011. okt. 23. 00:41
 33/64 A kérdező kommentje:

Ma nagyon fáj a hasam alja ma vagyok a 14. napon.Biztos alapon még ma is leszünk együtt:)

Sajnálom utolsó előtti, hogy csak 1 tüsződ lett de abból is sikerülhet ám baba:)Én is jobban örültem volna ha nem az egyik petefészkemben van a két nagy hanem egy balban és egy a jobban.Hátha az egyik nem átjárható.

2011. okt. 23. 12:37
 34/64 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok ,nekem csak 1 petevezetékem van a másik nincs meg műtét miatt ezért is nehezen jön össze a baba !
2011. okt. 23. 12:45
 35/64 A kérdező kommentje:
Hogy vagytok?Nekem vasárnap és hétfőn nagyon fájt a hasam és szurkáltak a petefészkeim.Tegnap már a jobb is.Lehet behozta a kisebb tüsző is a lemaradását.Holnap uh-n kiderül megrepedtek e:)Remélem igen.
2011. okt. 25. 15:20
 36/64 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nagyon görcsöl a hasam,ma vagyok a 14-ik napon.Holnap megyek uh-ra,kiváncsi vagyok hány tüszőm lesz.Neked pont pé-kor görcsölt a hasad?Elkapom estére a férjemet,nehogy lekéssük a peterérést!:) Remélem sikerülni fog mindannyiunknak!Te hogy vagy?Hanyadik napon vagy?
2011. okt. 25. 16:55
 37/64 A kérdező kommentje:

Szia.Ma vagyok a 16. napon.Nem tudom, mikor volt van :S tüszőrepedésem de szerintem tegnap vagy ma hajnalban volt.Ma már nem fáj a hasam tegnap és vasárnap a 14. nap nagyon fájt.Holnap kiderül uh-n hogy megrepedtek e.Szerinted több megérett tüsző csak egy napon repedhet vagy akár egymást követő napon is?

A görbém ilyen...remélem holnap már emelkedik majd a hőm és jókor is voltunk együtt.Én ma már elkaptam apát:) [link] te görbéd hogy alakul?...és a többieké?

2011. okt. 25. 17:50
 38/64 A kérdező kommentje:
Te fogsz inni palástfű teát?Én holnap kezdem el inni.Szerintem ártani nem árt...
2011. okt. 25. 17:52
 39/64 anonim ***** válasza:
Én nem mérem a hőmet,de ha ebben a hónapban nem sikerül,akkor elkezdem.Én is kiváncsi vagyok mit fog látni a doki holnap!Remélem hsg és closty után sikerül a baba.Mire is jó a palástfű tea?
2011. okt. 25. 18:03
 40/64 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem kérdezni,hogy folyásod mennyi van?Mert nekem nem sok.
2011. okt. 25. 18:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!