Van itt rajtam kívül aki missed ab után van?
Szia! Sajnálom, hogy veled is megtörtént... :( Nekem tegnap volt 5 hete a műtétem. Éppen ma jött meg először. Mi még egy mensit megvárunk és újra próbálkozunk.
Megkérdezhetem, hogy nálad mi történt? Mennyi idő terhes voltál? És mennyit vártok a következő próbálkozásig?
Őszintén sajánálom, hogy Veled is megtörtént. Brutális egy érzés, az tény. Úgy érzem kezdek már jól lenni. Nekem holnap lesz 3 hete, hogy elkezdtem vérezni, befeküldtem a kórházba, estére már "ömlött" a vér. Azt mondták a dokik, hogy megvárják, hátha beindul magától a vetélés. Szombat reggel távozott néhány dolog, véreztem is, de nem "ürült" ki teljesen, így hétfőn (10.03-én) műtéttel befejezték.
7 hetes volt a Drágaságom. 8 hónapot vártunk rá, és ez lett a vége.
Mi is két menszit várum, utána ismét próbálkozunk. Remélem karácsonykor megfogan a mi kis Csillagunk! :) Mindennél jobban vágyunk rá.
Te hány éves vagy? Mennyi ideig próbálkoztatok? Van már gyerkőc?
Nagyon sajnálom csajok! Iszonyú érzés az biztos... Én 7 hetesen vesztettem el, én is vérezni kezdtem. Hiába kaptam már gyógyszert, megállt a szívműködés.
Ki mennyit vár a következő próbálkozásig? Nektek mennyit mondott az orvos?
Kívánom, hogy mindegyikőtöknek hamar sikerüljön újra!!!
Első voltam!
Ja, egyébként 27 vagyok, és 6 hónapig próbálkoztunk. (már van egy kisfiam, 16 hónapos, ő 2 és fél év után sikerült)
Szintén első. :)
Sziasztok!
Nem kötözködni akarok, csak mondom, hogy az, ha simán "kitisztultok", az nem missed ab, azt hívják missed ab-nak, amikor a baba minden jel nélkül elhal, de a vetélés nem indul be, és műszeresen kell befejezni a terhességet.
Én is átestem ezen, 9 hetesen derült ki, hogy nincs szívműködés, előtte 7 hetesen voltam UH-n, akkor még minden ok volt, normálisan fejlődött és volt szívhang.
Mi 2 hónapot vártunk, aztán rögtön összejött a baba, aki most is éppen a hólyagomat rugdossa :) Szóval fel a fejjel, gyászoljátok meg az elvesztett babát, aztán bátran vágjatok bele újból, mert az, hogy egyszer ez megtörtént, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a következő babával bármi baj legyen.
Őszintén sajnálom Csajok, hogy Veletek is megtörtént. Én tegnap voltam a dokinál, és azt mondta, hogy minden rendben van. 1-2 hónap és lehet próbálkozni.
Tudom, és hiszek benne, hogy hamarosan ismét teherbe fogok esni, és minden rendben lesz!
Valami oka biztos volt annak, hogy meghalt a mi kis Kincsünk, valószínűleg beteg lett volna. :(
Kívánom Lányok, hogy sikerüljön Nektek is, és lássátok pozitívan a dolgokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!