Van itt rajtam kívül aki missed ab után van?
Figyelt kérdés
Jó lenne beszélgetni, ki hogy van? Hátha gyorsabban telik így az a fránya várakozási idő, amíg újra lehet próbálkozni.2011. okt. 20. 10:53
11/15 anonim válasza:
Csatlakozom. Sajnálom, hogy neked is kijutott ebből. Két missed ab-om volt, a második 6 hete. Még mindig fájó érzés, sokszor eszembe jut, hogy már látszana a pocim.. Pár hétig nem akartam gyereket, de már újra kezdem érezni, hogy de igen, akarok gyereket! Egy mensim már volt, most várunk egyet vagy kettőt és újra megpróbáljuk. Kitartás mindenkinek!
12/15 anonim válasza:
Sziasztok! Meddig normális missed ab. után a vérzés? Nekem hete történt,de még most is barnázok. Az első 6 napon erős vérzés volt,aztán gyenge,most meg 3 napja meg már barna és kevés.Pénteken megyek vissza a dokihoz.
13/15 A kérdező kommentje:
Én a műtét után kb. 2 napig enyhén véreztem, 2 napig barnáztam. Szerintem egyén függő. A műtét előtt pedig 2 napig nagyon véreztem.
2011. okt. 23. 18:36
14/15 anonim válasza:
Nagyon sajnálom hogy veled is megtörtént ez a tragédia:(((
Nekem augusztusban volt a műtét,most harmadjára jön meg azóta.
Jövőhónapban már próbálkozni szeretnénk de nagyon félek.az enyém 10 hetes volt és nem volt szívhang.pedig 10 hetesnek megfelelő volt.mindene szépen fejlődött.Nagyon fáj:(((
És mégegyszer sajnálom hogy ennyiőnkkel megtörténik ez.
15/15 anonim válasza:
Én 6 hetesen kezdtem el vérezni, másnap az orvos ultrahangon megnézett és azt mondta, hogy csak pár mm-es "felritkulást" lát és ebből nem lesz baba. Műszeresen fejezték be 2 nap múlva szeptember 23-án. Utána pont 28 napra megjött a menzeszem, ami a 2. és 3. napon iszonyatosan erős volt és eltartott 6 napig. Először úgy gondoltuk a férjemmel, hogy decemberig várunk és utána próbálkozunk, de valahogy én úgy éreztem, hogy már készen állok.Mondjuk a korom miatt is (35 éves vagyok, harmadik babát szeretnénk). A dokim is azt mondta, hogy legalább egy vérzést várjunk meg és utána nincs akadálya az újabb terhességnek. Remélem, ha most összejön nem lesz baj a Kicsikénkkel. Kb. két hét és kiderül, hogy összejött-e, szorítsatok! Mindenkinek mielőbbi teherbeesést és probléma mentes terhességet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!