Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt rajtam kívül aki...

Van itt rajtam kívül aki missed ab után van?

Figyelt kérdés
Jó lenne beszélgetni, ki hogy van? Hátha gyorsabban telik így az a fránya várakozási idő, amíg újra lehet próbálkozni.
2011. okt. 20. 10:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Sajnálom, hogy neked is kijutott ebből. Két missed ab-om volt, a második 6 hete. Még mindig fájó érzés, sokszor eszembe jut, hogy már látszana a pocim.. Pár hétig nem akartam gyereket, de már újra kezdem érezni, hogy de igen, akarok gyereket! Egy mensim már volt, most várunk egyet vagy kettőt és újra megpróbáljuk. Kitartás mindenkinek!
2011. okt. 21. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Meddig normális missed ab. után a vérzés? Nekem hete történt,de még most is barnázok. Az első 6 napon erős vérzés volt,aztán gyenge,most meg 3 napja meg már barna és kevés.Pénteken megyek vissza a dokihoz.
2011. okt. 23. 08:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Én a műtét után kb. 2 napig enyhén véreztem, 2 napig barnáztam. Szerintem egyén függő. A műtét előtt pedig 2 napig nagyon véreztem.
2011. okt. 23. 18:36
 14/15 anonim válasza:

Nagyon sajnálom hogy veled is megtörtént ez a tragédia:(((

Nekem augusztusban volt a műtét,most harmadjára jön meg azóta.

Jövőhónapban már próbálkozni szeretnénk de nagyon félek.az enyém 10 hetes volt és nem volt szívhang.pedig 10 hetesnek megfelelő volt.mindene szépen fejlődött.Nagyon fáj:(((

És mégegyszer sajnálom hogy ennyiőnkkel megtörténik ez.

2011. okt. 31. 09:59
 15/15 anonim válasza:
Én 6 hetesen kezdtem el vérezni, másnap az orvos ultrahangon megnézett és azt mondta, hogy csak pár mm-es "felritkulást" lát és ebből nem lesz baba. Műszeresen fejezték be 2 nap múlva szeptember 23-án. Utána pont 28 napra megjött a menzeszem, ami a 2. és 3. napon iszonyatosan erős volt és eltartott 6 napig. Először úgy gondoltuk a férjemmel, hogy decemberig várunk és utána próbálkozunk, de valahogy én úgy éreztem, hogy már készen állok.Mondjuk a korom miatt is (35 éves vagyok, harmadik babát szeretnénk). A dokim is azt mondta, hogy legalább egy vérzést várjunk meg és utána nincs akadálya az újabb terhességnek. Remélem, ha most összejön nem lesz baj a Kicsikénkkel. Kb. két hét és kiderül, hogy összejött-e, szorítsatok! Mindenkinek mielőbbi teherbeesést és probléma mentes terhességet kívánok!
2011. nov. 5. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!