Jövő héten lesz missed ab műtetem! Van még rajtam kívül más is így?
Én 9 hetes vagyok,lennék,és sajnos meghalt a kisbabám.
Szívesen leveleznék olyannal,aki hasonló cipőben jár,járt.
Remélem lehet még kisbabám...Minden álmom egy egészséges gyönyörű kisbaba.Remélem a JÓISTEN megsegít,és legközelebb minden jól fog alakulni.Olvastam,hogy soknak sikerült,remélem nekem is.
Szia!
Nekem így volt: vetélés, baba, vetélés, baba, baba. Szóval ne add fel. Mi is évekig vártunk a babára, a harmadik meg csak jött. Persze hogy lesz babád, és minden rendben lesz. Nagyon durkkolok Neked.
Szia!
Nekem most szerdán lesz, de a baba már 3 hete nem él :(
most lenne 10 hetes, és 7 hetesen halt el. engem is sokként ért a dolog, ráadásul előtte nem is halottam ilyenről, azt sem tudtam, hogy ilyen létezik, hogy nem lökődik ki magától. Mindíg csak azon izgultam, hogy nehogy vérezzek, hát nem is véreztem még görcsöm sem volt, így olyan boldogan és magabiztosan mentem az első ultrahangra, akkor 8 hetesen. Sajnos akkor már nem tudtam hallani a kicsi szívhangját, mert nem volt neki. Azóta még 2x voltam uh-n,és holnap este kell befeküdnöm. Eleinte nagyon féltem, egész nap csak bőgtem, de most már arra gondolok, hogy biztos valami súlyos betegsége lett volna, és ezért nem maradt velem.2 hónap és újra próbálkozunk, addig meg csak arra gondolok, hogy egészséges legyek, hogy a következő picinek ne legyen baja, és kitartson velem. Nagyon sokan sajnos átesnek ezen, minden 5. terhesség így ér véget :(
de ez semmiképp nem rontja az esélyeidet a következő babára. A műtét után kell nagyon vigyázni, mert nyitva lesz a méhszáj, és ilyenkor nagyobb a fertőzés veszélye, de 6hét3 a mensi és jöhet újra a próbálkozás.Sokan 3-6 hónapot javasolnak, de én nem akarok annyit várni, adok esélyt a következő babának, és ha szeretne akkor megfogan:)Hol fognak műteni? Engem a máv-ban.
Légy erős, lesz még babánk.
Örülök,hogy többnek is sikerült egészséges kisbabát szülnie ilyen szörnyűség után.
Most nagyon kilátástalannak látok mindent,de megpróbálok erős lenni,és csak a jövőre koncentrálni,hogy nekem is lehessen egy egészséges,gyönyörű kisbabám.
Őt nem terveztük,csak úgy jött,és mi nagyon boldogok voltunk,nagyon örültünk Neki!
Annyira vigyáztam rá,de hiába,meghalt...
Annyira nehéz...
Holnap műtenek...
Alig várom,hogy az a bizonyos 3 hónap elteljen.
Bár tudom,Őt nem pótolhatja senki más,de szeretnék egy másik babát.Az Ő emlékét pedig megőrzöm a szívemben,és örökké emlékezni fogok rá.Mindig látom a szemem elött,ahogy a pici kis szíve vert.Majd meg szakad a szívem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!