Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szed még rajtam kívül itt...

Ki szed még rajtam kívül itt clostit?

Figyelt kérdés

Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.

Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)

2011. okt. 15. 15:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
szia.nekem nem volt szintén érett tüszőm félidőben,ezért szedtem az 5.naptól.Első hónapban 2x1-et,a második hónapban 1x1-et.Nekem első hónapomat 30napra kitolta,második hónapban visszaállt 28 napra.Félidőben jobban szurkált a hasam.Semmi egyéb tünetem nem volt.Ebben a hónapban nem szedtem és így is szép tüsző érésem lett.Várom az eredményt.Szorítok neked.
2011. okt. 15. 21:49
 12/64 A kérdező kommentje:
Én sem értem a 6 napot...úgy tudtam 5 napig kell szedni minden esetben....Folyásom már van de csak kevés...ma szedem be az utolsó két szemet.Olyan sok sikertörténetet hallottam ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban...miért ne lehetne hogy most nekünk segít?:-)
2011. okt. 16. 08:36
 13/64 anonim ***** válasza:
Bocsi,rosszul fogalmaztam.2*1szemet kell szednem egy nap,tehát mivel 10drb van benne,igy a 3-ik napon vettem be a 6.-ik szemet.Érted?Én is remélem hogy mindannyiunknak sikerül vele teherbe esnünk!
2011. okt. 16. 09:13
 14/64 A kérdező kommentje:

Kellett a folyásról beszélnünk...:-)Az előbb soha nem látott mennyiség öntött el:-)Remélem ez jót jelent:-)

Soha nem hittem volna , hogy valaha ennyire fogok örülni ennek:-)

2011. okt. 16. 10:37
 15/64 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam kiderült a pco. Abszolút nem volt peteérésem. Ez az első clostys hónapom. Kaptam tüszőrepesztő injekciót is.

Igaz,mostanában felettébb stresszes életet élünk,de majd 2hét múlva kiderül,mit alkottunk. :)

2011. okt. 16. 14:04
 16/64 A kérdező kommentje:
Érezhető a változás...sokkal több a folyásom mint eddig volt.A derekam már most fájdogál...szombaton megyek ultrahangra, akkor leszek a 13. napon...ugye nem maradok le még az ovulációról?28-29 naposak a ciklusaim.
2011. okt. 18. 20:26
 17/64 anonim ***** válasza:

Nem maradsz le semmiről! Nekem is ugyanígy mint neked 28-29 napos ciklusaim voltak, és nekem a Clostys hónapokban mindig 15. napon volt a peteérésem!

Hajrá- nagyon szorítok! Aztán majd írj :)

2011. okt. 18. 20:39
 18/64 anonim ***** válasza:
Én tegnap hagytam abba a clostyt és ma már nem volt annyi folyásom.Ez szerintetek baj?A derekam nekem is fájdogál+néha görcsöl a hasam is.Most vagyok a ciklus 8-ik napján
2011. okt. 18. 21:04
 19/64 anonim ***** válasza:
Most szedtem be a 2. kúrát 5 napig 2 szemet ma már voltam ultrahangon ez volt a 9. nap a ciklusban !
2011. okt. 18. 21:18
 20/64 A kérdező kommentje:
kedves utolsó mit látott az uh-n?Utolsó előtti:-)A folyás nekem is csökkent, remélhetőleg középidőben visszatér.:-)Ma vagyok a 10. napon szúrkál a bal petefészkem és nagyon fáj a derekam.Remélem ez jót jelent.Azt sem bánnám ha több tüsző érne meg, amiből legalább 1 babó lenne de az ikreknek is örülnék:-)
2011. okt. 19. 06:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!