szia.nekem nem volt szintén érett tüszőm félidőben,ezért szedtem az 5.naptól.Első hónapban 2x1-et,a második hónapban 1x1-et.Nekem első hónapomat 30napra kitolta,második hónapban visszaállt 28 napra.Félidőben jobban szurkált a hasam.Semmi egyéb tünetem nem volt.Ebben a hónapban nem szedtem és így is szép tüsző érésem lett.Várom az eredményt.Szorítok neked.
2011. okt. 15. 21:49
12/64 A kérdező kommentje:
Én sem értem a 6 napot...úgy tudtam 5 napig kell szedni minden esetben....Folyásom már van de csak kevés...ma szedem be az utolsó két szemet.Olyan sok sikertörténetet hallottam ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban...miért ne lehetne hogy most nekünk segít?:-)
2011. okt. 16. 08:36
13/64 anonim válasza:
Bocsi,rosszul fogalmaztam.2*1szemet kell szednem egy nap,tehát mivel 10drb van benne,igy a 3-ik napon vettem be a 6.-ik szemet.Érted?Én is remélem hogy mindannyiunknak sikerül vele teherbe esnünk!
2011. okt. 16. 09:13
14/64 A kérdező kommentje:
Kellett a folyásról beszélnünk...:-)Az előbb soha nem látott mennyiség öntött el:-)Remélem ez jót jelent:-)
Soha nem hittem volna , hogy valaha ennyire fogok örülni ennek:-)
2011. okt. 16. 10:37
15/64 anonim válasza:
Szia!
Nálam kiderült a pco. Abszolút nem volt peteérésem. Ez az első clostys hónapom. Kaptam tüszőrepesztő injekciót is.
Igaz,mostanában felettébb stresszes életet élünk,de majd 2hét múlva kiderül,mit alkottunk. :)
2011. okt. 16. 14:04
16/64 A kérdező kommentje:
Érezhető a változás...sokkal több a folyásom mint eddig volt.A derekam már most fájdogál...szombaton megyek ultrahangra, akkor leszek a 13. napon...ugye nem maradok le még az ovulációról?28-29 naposak a ciklusaim.
2011. okt. 18. 20:26
17/64 anonim válasza:
Nem maradsz le semmiről! Nekem is ugyanígy mint neked 28-29 napos ciklusaim voltak, és nekem a Clostys hónapokban mindig 15. napon volt a peteérésem!
Hajrá- nagyon szorítok! Aztán majd írj :)
2011. okt. 18. 20:39
18/64 anonim válasza:
Én tegnap hagytam abba a clostyt és ma már nem volt annyi folyásom.Ez szerintetek baj?A derekam nekem is fájdogál+néha görcsöl a hasam is.Most vagyok a ciklus 8-ik napján
2011. okt. 18. 21:04
19/64 anonim válasza:
Most szedtem be a 2. kúrát 5 napig 2 szemet ma már voltam ultrahangon ez volt a 9. nap a ciklusban !
2011. okt. 18. 21:18
20/64 A kérdező kommentje:
kedves utolsó mit látott az uh-n?Utolsó előtti:-)A folyás nekem is csökkent, remélhetőleg középidőben visszatér.:-)Ma vagyok a 10. napon szúrkál a bal petefészkem és nagyon fáj a derekam.Remélem ez jót jelent.Azt sem bánnám ha több tüsző érne meg, amiből legalább 1 babó lenne de az ikreknek is örülnék:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!