Ki szed még rajtam kívül itt clostit?
Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.
Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)
Szia. Én 3 hónapig szedtem Clostyt a ciklus 3. napjától napi 1 kapszulát 5 napon keresztül. Elég régóta próbálkozunk, és nekem nagyon alacsony a progi szintem. Mellékhatása csak annyi volt, hogy ciklus közepén (kb 15. napon) mikor a peteérés bekövetkezett erős szúró érzést éreztem a méhembe+ nagyon pattanásos lettem a gyógyszertől. A szeptemberi hónapban már nem szedtem, és éppen a jövőhéten akarok visszamenni, hogy hogyan tovább, de már nem babaproject ügyben, hanem azért, mert tegnap végre pozitvat teszteltem:) Hihetetlenül boldog vagyok:)
Én kívánom, hogy neked is mihamarabb összejöjjön a babó-és ne keseredj el, ha a clostys hónapokban nem jön, én vagyok a példa rá, hogy az utána kövekező hónapokban is sikerülhet:)))
Kitartás!!!
Jaj gratulálok:-)Olyan jó sikertörténeteket olvasni.
Nekem így elsőre 3. naptól 5napig kell szednem napi 2 szemet.Jővőhéten megyek majd uh-ra.Nekem azért írta fel, mert múlt hónapban is voltam uh-n és nem látott érett tüszőt.
Remélem így sikerül majd és nincs más probléma.Párom eredményei jók.
Én nem mértem a hőmet, csak a peteérést figyelem ovu teszttel, de szerintem biztos felnyomja a hőt a closty.
(első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!