Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki szed még rajtam kívül itt...

Ki szed még rajtam kívül itt clostit?

Figyelt kérdés

Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.

Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)

2011. okt. 15. 15:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 Disi ***** válasza:
Szia! Mi egy éve próbálkoztunk (egy babónk előtte elment) amikor felírták nekem is. Elvileg nálam nem talált problémát a doki, csak rásegítésnek. Mentem én is uh-ra, bal petefészek 4-5 érett tüsző, a jobban is volt 2-3. Abban a hónapban terhes is lettem, most benn szuszog az "eredmény" az ágyunkban :))) A folyásról annyit, hogy nekem is volt, ráadásul Duphastont kellett szednem, azt mondták az is rásegít. Aztán a 12. hét után abbahagytam, de a folyás ugyanúgy megmaradt, végigkísérte a terhességemet. Úgyhogy kitartás, gondoltam csatlakozok egy pozitív történettel én is. Sok sikert mindannyiótoknak!
2011. okt. 19. 08:28
 22/64 anonim ***** válasza:
Köszi :)
2011. okt. 19. 12:50
 23/64 anonim ***** válasza:
Szia! A Closti számomra egy igazi csodaszer, 1,5 év után a 2. hónapban sikerült vele teherbe esnem (mindkétszer). Félidőben nagyon szúrt a hasam. Volt, hogy több tüsző is mgeérett, de csak 1 gyerek lett tőle (mindkétszer). Egyéb tünetem nem volt, de még csak terhességi tünetem se volt mikor sikerült (mellájdalom ilyesmire gondolok) csak egyszerűen nem jött meg. Javaslom különben az ovu tesztet, tapasztalatom szerint jobban be lehet vele lőni a peteérés időpontját mint ultrahanggal. Sok sikert!
2011. okt. 20. 07:46
 24/64 A kérdező kommentje:
De jó ilyen jókat olvasni:-)Holnap megyek uh-ra.12. napon vagyok.Többi clostisok hogy vagytok?Hogy lakul a ciklusotok?Görbétek milyen?Folyás? [link] az én görbém ilyen....
2011. okt. 21. 15:52
 25/64 anonim ***** válasza:
Én szerdán megyek dokihoz,folyásom nem sok van.Neked mennyi folyásod van?Érzel valamit a pé-hez közeledve?
2011. okt. 21. 15:58
 26/64 A kérdező kommentje:
igen fáj a derekam ma kezdte tegnaptól érzem a bal oldalamat és ott is szurkált.Kíváncsi vagyok vajon ott lesz e érett tüsző...Folyásom van még mindig krémes...de több mint eddig a klosti nélküli hónapokban.
2011. okt. 21. 18:49
 27/64 A kérdező kommentje:
Az ovu tesztel nem volt szerencsém, a tesz veszről rendeltem full pozitívat mutatott a hőm is megugrott és az uh-n kiderült mégsem volt peteérés:(Úgyhogy csalódtam benne:(
2011. okt. 22. 08:09
 28/64 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Ma voltam uh-n.A jobb petefészekben egy 14mm-es tüsző.A bal petefészekben egy 22mm-es és egy 24mm-es tüsző:)

Mondta doki, hogy ma mindenképp legyünk együtt.Már meg is történt.Holnap ügyel a párom.Bemenjek hozzá holnap este vagy elég ez a mai szeretkezés legközelebb akkor hétfőn este tudnánk együtt lenni.Legközelebb szerdán megyek uh-ra.De jó lenne ha legalább az egyik megtermékenyülne:)

2011. okt. 22. 17:17
 29/64 anonim ***** válasza:
Szoritunk!!!Remélem hónap végén pozitivat tesztelünk!Pé-kor éreztél valamit?Azt olvastam hogy a clostytól erős görcsöket lehet érezni pé-kor.Én még csak a 11-ik napon vagyok,de már szúr a petefészkem+a melleim majd le szakadnak
2011. okt. 22. 18:27
 30/64 A kérdező kommentje:
Te mész uh-ra?Igen tegnap nagyon szurkált a bal petefészkem meg úgy "éreztem" a méhem még ma is.Szerintem holnap lesz hajnalban a tüszőrepedésem.Szerinted holnap legyünk még együtt?Vagy elég a mai meg a hétfői? [link] Érdekes mert ma már magasabb volt a hőm és még nem volt ovuláció...
2011. okt. 22. 18:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!