Ki szed még rajtam kívül itt clostit?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Hányadik clostis hónapotok?Nekem ez az első 14 hónapja próbálkozunk.Nagyon bizakodó vagyok.
Aki már szedte tapasztalt változást a ciklusban?Tünetek, folyásmegváltozás stb...minden érdekel a gyógyszerrel kapcsolatban.köszönöm:-)
2011. okt. 15. 15:15
41/64 A kérdező kommentje:
Nekem is kevés:S Nem tudom ez rossz e.A palástfű tea a beágyazódást segíti olvastam hogy sokaknak segített.Erősíti a méhet is.Sárgatest elégtelenségre is jó.Ártani nem árt az biztos:)Írd meg mindenképp mi volt az uh-n:) Mi a kereszt neved? Én Kata vagyok.
2011. okt. 25. 19:07
42/64 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?Első baba? Nekem a második lenne az előző házasságomból már van egy 9 éves fiam.Én 29 éves vagyok.
2011. okt. 25. 19:13
43/64 anonim válasza:
Zsuzsi vagyok,23éves.Igen,első baba lenne,már 8hónapja várjuk.Remélem most sikerülni fog!Szerintem ha mindkettőnknek kevés folyása van,akkor az lehet a természetes.Ti mióta próbálkoztok?És mikortól kell inni a palástfüvet?Lehet veszek holnap,ha még nem késő.Ma vagyok a 14-ik napon.
44/64 A kérdező kommentje:
Az ovuláció után kell inni a menszeszig vagy ha terhes vagy utána is lehet a 12. hétig.Nekünk ez a 14. hónap ha jól számoltam.Tavaly volt ez conisatiom akkor kimaradt két hónap:S
2011. okt. 26. 06:39
45/64 A kérdező kommentje:
A bio boltokban 300 ft körül van.
2011. okt. 26. 06:40
46/64 A kérdező kommentje:
Szia Zsuzsi voltál uh-n?Én igen.A két nagy tüszőm már megrepedt a jobb oldali 19,8 mm-es volt azt mondta a doki, hogy még az is megrepedhet úgyhogy mondta a doki, hogy a mai napot se hagyjuk ki.Most így néz k ia görbém.... [link]
2011. okt. 26. 20:34
48/64 anonim válasza:
Igen,voltam.Sok kis tüszőt látott a doki.Azt mondta hogy a napokban legyünk aktivak.Szerintem tegnap lehetett pé-m,mert volt egy kis pecsételő vérzésem.Te éreztél valamit pé-kor?
49/64 A kérdező kommentje:
Hát nekem nagyon fájt a hasam két nap...vasárnap meg hétfőn...szerdán pedig tisztán látszott hogy a bal oldaliba már megvolt a tüszőrepedés.Te érzel valamit?
2011. okt. 29. 07:53
50/64 anonim válasza:
Kedden fájt a hasam,azóta semmi.Szerdán volt pecsételő vérzésem,szerintem akkor lehetett pé-m.Vagy a pecsételő vérzés megelőzi a pé-t?Azóta fájnak a melleim.Te mit érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!