Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/1730 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, ebből a görbéből semmit nem lehet levonni!

Így nem is szabad elkeseredni már most,hogy nem sikerült!

Nézd!!!!

A lényeg az,hogy legyetek együtt amennyit csak tudtok!!!

Akár 2 naponta!!

Előbb utóbb úgyis betalál!!! Hidd el!!4

Ezen a méricskélésen meg csak stresszeled magad, azt meg nem használ! És ez miatt meg a szervezeted úgy reagál,hogy "veszély" van,tehát nem megfelelő az alkalom terhességre!

Ezt nem én találtam ki,orvosok mondták!!!

De én a helyedben elmennék orvoshoz!!

Mond azt,hogy több mint 1 éve próbálkoztok és semmi.

Csinálnak hormonvizsgálatot és kiderül van-e péd rendesen stb.stb. ,ezer 1 oka lehet ha nem jön a baba!!!

De még abban is tudok segíteni,hogy megadom a csajszinak az email címét és rendelhetsz tőle ovutesztet.

65 ft darabja,nem egy ökör ár.

Legalább tényleg tudnád van-e és ha van mikor van ovud!

NEm hülyeség,nagyon sok nőnek sikerült vele teherbe esni.

Ismerőseim közül már 3 párnak is így sikerült baba,hogy mondtam nekik,próbálják már ki a tesztet! És voila összejött mindegyiknek!!!!

NA jó hosszúra sikeredtem.

syl

2012. jan. 6. 10:55
 232/1730 A kérdező kommentje:
nem baj,hogyy hosszúra sikerült!!17-én megyünk az orvoshoz!!most kezdtem el inni a palástfű teát!!majd meglátjuk mit mond az orvos!!ha érdekel majd megírom!!
2012. jan. 6. 10:58
 233/1730 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon helyes,hogy elmentek!

Akkor a párodat is kivizsgálják???? Az is jó lenne!

Természetesen érdekel,hogy mit fog mondani az orvos!

Már én is alig várom,hogy menjetek!!! :))))

syl

2012. jan. 6. 11:21
 234/1730 A kérdező kommentje:
végül is azért megyünk(legalább is ez volt a terv),hogy őt megvizsgálják!!vagyis beutalókat kérjünk meg én szeretnék vérvételt kérni!!most nem értem,hogy mióta elmúlt tele vagyok pattanással meg kb 3 napja ha felkelek(még meg se ittam a kávét már hányingerem van!!lehet a menszi elő jele is de ez még korai!!24ck-nál!!
2012. jan. 6. 11:38
 235/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!mizus veled??van valami fejlemény??teszteltél ma??halkan mondom feljebb ment a hőm!!igaz csak 1 tizedet de már ez is haladás!!tegnap napközbe mértem a hőm(tudom ez nem számít)mindig 37 volt!!írj ha vagy!!várom a fejleményeket!!nettus!!
2012. jan. 7. 08:24
 236/1730 anonim ***** válasza:
100%

Vagyok!

Nem sok új van.

Ha nem jön meg hétfőn,akkor kedden tesztelek.

Amúgy nem sok tünet van,a mellem sem fáj,de nyilván a gyógyszer miatt.

Csak a derekam fájdogál,de azt tegnap én csesztem el.

Az jó ha fent van a hőd! Reméljük sikerült!!! :)))

Ripsz-ropsz elszalad az idő és mehettek a dokihoz!!!

Hidd el minden rendben lesz,megnyugszol és jön is a bébi!!!

De lehet már úton is van!! :))

syl

2012. jan. 7. 11:15
 237/1730 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok ideges!!tök érdekes!!szurkál még egy kicsit a petefészkem!!lehet felfáztam??sűrűn megyek pisilni!!de lehet a biciklizéstől!!elektromos biciklivel hordom az újságot csak nem ér le nagyon a lábam és lehet húzódik a petefészkemnél!!mert ilyen tájt már nem is fáj!!megpihen!!lehetséges??
2012. jan. 7. 11:21
 238/1730 anonim ***** válasza:
100%

Ha felfáznál akkor éreznél égő, esetleg csípő érzést pluszban.

Szerintem ahhoz nincs köze a szúrkáknak,hogy mennyire ér le a lában,vagy mennyire nyújtózkodsz!

Azért érez az ember bármit is mert működnek a dolgok bent,vagy ezért vagy azért. Ha soha nem figyelnénk magunkat észre sem vennénk. :))))

De nem így van... :))))

2012. jan. 7. 11:35
 239/1730 A kérdező kommentje:
de én egyik tünetet sem érzem!!akkor nem felfázás??de szerintem ez nem az!!hol van hol nincs ez a szurkálódás!!
2012. jan. 7. 11:40
 240/1730 anonim ***** válasza:
100%

Hát az a jó,ha nem érzed! :)

Akkor nem vagy felfázva.

2012. jan. 7. 11:41
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!