Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/1730 A kérdező kommentje:
én annyira nem is sajnálom,hogy megjött mert legalább tudom nincs velem gond a másik,hogy nem kell várni,hogy mikor jön már meg!!tehát nincs az a bizonytalanság bennem!!hát holnap felhívóm a rendelő intézetet és majd minél hamarabb kérek időpontot!!tehát erre a hétre!!csak egy kicsit félek az eredménytől!!nem akarom,hogy baj legyen nála!!csak 9 év alatt nem jött össze a baba!!de eddig nem is nagyon akartuk csak az utóbbi 5 hónapba!!érted???na akkor most már lehet újra próbálkozni!hajrá!!
2012. jan. 18. 18:34
 272/1730 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sikerült időpontot kérni?

Én már túl vagyok a pé-n, péntek vagy szombaton lehetett valamikor mert nagyon szurkált a hasam. (12-13 ck nap)

De,hogy ilyen idegállapotban siker-e nem tudom...

Veled mizujs?

syl

2012. jan. 22. 08:44
 273/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!mizus veled??na akkor hajrá!!mindent bele!!miért vagy ideges??valami baj van??hát most ott tartok,hogy én jövő héten újra kérek időpontot a nőgyógyászhoz vagyis 31-re!!a páromnak kiderült nem is kell időpontot kérni elég ha csak oda megy!!pénteken voltunk de nagyon sokan voltak és inkább nem vártuk ki a sor végét!!majd hétfőn vagy kedden megyünk újra!!nekem most múlt el most már lassan mink is hajrázhatunk!!írj ha vagy!!
2012. jan. 22. 13:33
 274/1730 anonim ***** válasza:
100%

A záróvizsgáim miatt vagyok ideges, rengeteget kellene megtanulnom,de nem megy...! És ez idegesít!!! :((

Hajrá nektek is! Majd beszámolsz ha túl vagytok rajta...

Drukk

2012. jan. 22. 13:51
 275/1730 A kérdező kommentje:
nektek is megy a drukk!!nyugi!!ne idegeskedj!!azzal nem lesz jobb és nem jutsz előrébb!!majd később írok mert most van egy kis dolgom!!de azért majd írok!!előre is bocsi!!majd írj!!
2012. jan. 22. 14:18
 276/1730 A kérdező kommentje:
szia!!mizus veled??na végre elmúlt!!úgy örülök!!bár szerintem valami nem jó mert elég cikk-cakkos most is a hőm!!vagy ez a ciklus elején normális??már azt se tudom!!hol tartasz a ciklusba??megy a drukk!!írj ha vagy!!
2012. jan. 23. 07:57
 277/1730 anonim ***** válasza:
100%

Én túl vagyok a pé-n.

A cikk-cakk természetes ilyenkor!

Mikor kell akkor uh-ra menned?

2012. jan. 23. 21:13
 278/1730 A kérdező kommentje:
szia!!mizus veled??velem nem sok minden van!!próbálom összeszedni magam!!vagyis összekaparni!vicc volt!!de félre a tréfával a héten kérek időpontot a dokitól mert elvileg 18-án megjött és 14 nap után kell vissza mennem azaz 31-én!!lenne egy hülye kérdésem!!az orvos honnan tudja,hogy nekem meg fog jönni??látja a UH-n??vagy ez hogy van?nem is értem ami a papíron van amit adott!!írj ha vagy!!
2012. jan. 24. 08:11
 279/1730 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha gondolod megírhatod ami a leleteden van,valamennyire értek hozzá! :)

Egészségügyit végzek... :)))

Onnan lehet látni,hogy megjön,hogy a nyálkahártya felületén elhalások jönnek létre(ami leválik és távozik menstruáció formájában)!

syl

2012. jan. 24. 11:25
 280/1730 A kérdező kommentje:

oké!!mert én tényleg nem értek hozzá!húúú ez egy kicsit hosszú lesz!!

status:kolp.sec.ép hám

ép külső genit.kp.tág vag.

tömött portio folytatásban

rendes nagy uterus afv-ben,mobilis,

környezet szabad.

kismedencében kóros nem tapintható.

TVUH:

rendes nagyságú uterus,

endometrium vastagsága:8,1 mm

rendes nagyságú,mérs.polycystikus ovariumok.

kismedenceében kóros nem ábrázolódik.

a hólyagfala megfelelő vastagságú

diagnosis polycystás ovarium syndroma

na nagy nehezen leírtam!!

előre is köszi a felvilágosítást!!írj!!

2012. jan. 24. 11:40
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!