Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
DE jó,hogy veled is minden rendben!! Voltál uh-n???
a görbéd szép, azt mondanám,hogy a 14. nap, vagy 15.lehetett a péd, de pont jókor voltatok együtt!!!
Én vasárnap vagy hétfőre nem várom! Amúgy semmi extra, mivel a prolaktinom lement 50-re 1400 helyett már abszolút nincs mellfeszülésem sem...! AMúgy volt pé-m is kimutatta azt is a labor! :D
Majd túl leszek már a vizsgákon és belevetem magam a témába! :D addig jegelve van
syl
szia!!mizus??akkor már neked nem sok van hátra ebből a ciklusból és tudni fogod az eredményt!!mikor fogsz tesztelni??vagy már teszteltél??a doki meg vizsgált és látott érett petesejtet legalább is az hiszem így mondta tehát van peteérésem csak még nem repedt meg(ez volt a ciklus 14 napjánál mert 31-én voltam nála)igaz látott apró cisztákat de azt mondta nem korosok és ettől még lehet babánk!!már csak a páromnak kellene elmenni dokihoz mert így nem tudunk tovább lépni!!ha ővele is minden rendbe akkor jön a petevezeték átfújás de most még nem akar ennek kitenni!!csak az a baj,hogy nem tudom elkísérni a páromat az orvoshoz(nélkülem meg nem megy)mert hétfőtől dolgozok és így nem is tudom mi legyen!!szerintem ma vagy tegnap lehetett a pé-m mert folyásom volt tegnap elég sok meg elég kellemetlen volt az együttlét ma meg feszül a petefészkemnél de nem nagyon csak egy kicsit!!
ilyen a görbém
meg volt már a pé-m??szerinted??te érzel már valami??valami tünet??írj ha vagy!!
Én mégis azt mondom,hogy a 15. nap megvolt az ovud!!!
Még nem voltatok a pároddal dokinál??? Azt hittem mát rég túl vagytok rajta...?!
De majd csak eljuttok!!! Drukkolok,hogy vele se legyen semmi baj!!!
Ma vagyok a ck 25. napját és teszteltem egy full negatívat. De most inkább nem is baj,hogy ha nem sikerül mert elég ideges vagyok... :)))
Amúgy semmit nem érzek az ég világon! :)
syl
persze lehet látni,mert megemelkedik a hő és fent is marad!
Hidd el jókor voltatok együtt!!!!
A vizsgám miatt vok még ideges,de már jövőhéten péntekig lezongorázom őket! És végleg vége!!!!
De jó lenne már....
Nekem 28 naposak a ciklusaim,szinte óramű pontosságú!
syl
Szia!
Esélyes a görbéd! Minden rendben van veled!
Most ha tényleg a 14 vagy 15. napon volt az ovud,akkor 29.napra ne várd!
Nekem holnap van a nemvárt,de meg fog jönni mert már görcsöl a hasam,teszt nega,így ez van most! Majd legközelebb!
Neked viszont hihetetlenül drukkolok!!!!
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!