Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/1730 A kérdező kommentje:
fgyi már akkor azt jelent PCO-S vagyok??akkor ezt a doki miért nem mondta??fölég ha még csak gyanakszik rá??megijedtem!!
2012. jan. 24. 11:47
 282/1730 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A lényeg: A nyálkahártya vastagsága nem a legjobb,főleg mensi előtt.

Ahhoz,hogy a baba megfelelően beágyazódjon minimum 10mm-nek kell lennie.De végül is ez nem nagyon gáz.

Az viszont már inkább aggasztó,hogy cystás a képlet!!! :(

Annak nem szabadna ott lennie, lehet ezért nem sikerül a baba...! Sőt, biztos!!!

Én a helyedben még kérnék egy IR-es vérvizsgálatot.

Ez inzulinrezisztenciáról szól, pco-sban elég gyakori társ! :(

Azért ha legközelebb mész uh-ra feltétlen kérdezz rá!!!!!

Ennek nem szabad így maradnia, nem egészséges!

Ha nem törődik veled,keress egy normális dokit!

syl

2012. jan. 24. 13:40
 283/1730 A kérdező kommentje:
IR vérvétel mit jelent??mert nem igazán értek hozzá!!de pont menszi előtt voltam nála akkor nem volt jó a nyálkahártya??jól értem?akkor nem is volt esély babára??bár másnap meg is jött elég volt egy nap egy betét!!(bocs,hogy így írom meg nem az,hogy nem cserélem hanem elég kevés volt)volt régebben,hogy egy nap többször kellet cserélnem!!a görcsök voltak de az csak első nap!!3 napig tartott a menszim!!de akkor mért nem mondta,hogy van cisztám vagyis esélyes,hogy lesz??a pco tüneteit nem tudnád elmondani??írj!!
2012. jan. 24. 14:24
 284/1730 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a cikket találtam neked:

A PCOS tünetei és szövődményei viszonylag jól azonosíthatók, sokszor riasztó jelekben foghatók meg, és alapvetően négy csoportba sorolhatók.

Nőgyógyászati problémák: peteérési zavarok (krónikus oligoovuláció vagy anovuláció); 35 napnál ritkábban, de 90 napon belül jelentkező menstruáció, vagy 90 napot meghaladó menstruációkimaradás, meddőség (75 százalékban), valamint terhességgel kapcsolatos komplikációk (korai vetélés, terhességi magas vérnyomás, terhességi cukorbetegség).

Belgyógyászati problémák: elhízás, derék/csípőkörfogat-hányados növekedése, cukorbetegség, magas vérnyomás, metabolikus X-szindróma, vérzsírzavarok, szív- és érrendszeri eltérések.

Bőrproblémák: pattanásos bőr, férfias típusú hajritkulás, zsíros bőr, szürkésbarnás színű bőrelváltozás, bőrterületek szőrösödése: enyhe bajusz- és szakállképződés, szőrszálak megjelenése az emlőbimbók körül, a háton, a fanszőrzet felhúzódása a köldök felé és fölé.

Daganatok kialakulása.

Azért van kevesebb vérzésed mert vékonyabb a nyálkahártya.

De mondom nem vészes!!!!

Orvos nem vagyok, de feltétlen kérdezz rá ha mész legközelebb!

2012. jan. 24. 17:07
 285/1730 anonim ***** válasza:
100%

ja az lemaradt,hogy az IR=inzulinrezisztencia,melyet terheléses cukorvizsgálattal végzik.

A lényeg,hogy éhgyomorral vesznek vért.

Aztán megitatnak veled egy pohár cukros löttyöt.

Majd 2 óra múlva megint vesznek vért.

Akkor jó ha 2 óra elteltével totál normálisra visszamegy a cukorszint.

2012. jan. 24. 17:11
 286/1730 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válasz!!aranyos vagy!!igaz megijedtem meg el is keseredtem de nem is tudom bízzak az orvosomba vagy menjek máshova??!!ettől féltem és sajnos bekövetkezett!!akkor ez már tény,hogy pcos vagyok??
2012. jan. 24. 17:14
 287/1730 A kérdező kommentje:
nekem már volt ilyen cukor terhelésem!!epe műtét előtt!!mert vért kellet venni és akkor magas volt a vércukrom és akkor mentem cukor terhelésre!!de jól lett az eredményem!!
2012. jan. 24. 17:17
 288/1730 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Valami fejlemény veled kapcsolatban???

Mikor mész uh-ra???

Én ma voltam vérvételen,majd csütörtökön tudok meg valamit...

2012. jan. 30. 09:59
 289/1730 anonim ***** válasza:
100%

Na mizujs??? Mi van veled???

Nekem meglett a vérvétel eredményem,és hála totál lement a prolaktin szintem!! :)))))

Persze a gyógyit tovább kell szedni...

syl

2012. febr. 2. 10:56
 290/1730 A kérdező kommentje:

szia!!örülök,hogy lement a progid!!régen nem beszélgettünk!!mizus veled??hol tartasz a ciklusba??én ma vagyok a 16 napon!!és nem vagyok pcos!!van peteérésem ami a lényeg!!hát nem hiszem ,hogy még volt pé-m bár nem tudom!!

itt a görbém!!szerinted??

[link]

írj ha vagy!!

2012. febr. 2. 12:47
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!