Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
251/1730 anonim válasza:
Szép így a vége a görbének!! :)))
Esély megvan rá,hogy akár sikerülhet is!
Én szorítok neked! :D
Nekem már múlófélben...,de ezen most nem is agyalok!
syl
252/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!mizus??bocs,hogy tegnap este már nem írtam de tudod,hogy korán kellek!!!még mindig fent van a hőm!!36,8 volt!!és az a fránya szurkálódás is elmúlt!!de érdekes mert akkor éreztem mikor leeset a hőm meg tegnap is egy kicsit!!akkor azt hittem megörülök annyira fájt!!a mellbimbóm is érzékeny!!olyan égető érzés!!de nem vészes!!írj ha vagy!!
2012. jan. 13. 07:23
253/1730 anonim válasza:
Na mizujs??? Fejlemény????
syl
254/1730 A kérdező kommentje:
szia!!na ez az én se tudom mi is van!!ma 3:35-kor 36,6 mértem (mert tudod akkor szoktam kelni)de most nem olyan rég ébredtem akkor meg 36,9 mértem!!de még nem jött meg de azt hittem meg fog jönni!!mert nagyon feszült a derekam meg egy kicsit görcsöltem de már ezek a tünetek elmúltak!!teljesen tanácstalan vagyok!!szerinted?a tesztet még nem csináltam meg még nem mertem!!segíts!!
2012. jan. 15. 10:28
255/1730 A kérdező kommentje:
haho itt vagy??amúgy mizus veled??elfelejtettem megkérdezni!!feltegyem a görbémet?
2012. jan. 15. 11:02
256/1730 anonim válasza:
Felrakhatod a görbéd, megnézem!
Mikorra nem várod???
Velem semmi,hála már elmúlt! :))
syl
257/1730 A kérdező kommentje:
szia!!na akkor nem soká lehet újra hajrázni!!de még mindig drukkolok neked!!legalább is ,hogy minél hamarabb össze jöjjön a baba!!
itt van a görbém:
ja jelzem az ovut nem jó helyre tette és még mindig nem jött meg!!lehet csak késik??
2012. jan. 15. 15:54
258/1730 anonim válasza:
Hát,hallod!
Remélem reggelre feljebb megy a hőd és nem zuhan lefelé!
Drukkolok nagyon!!!!
syl
259/1730 A kérdező kommentje:
hát nem tudom!!már nem reménykedek!!megmondom őszintén!!bár most is magas hőm!!holnap megírom mi is van mert holnap tesztelek ha a hőm feljebb megy!!ha lejjebb megy akkor nem fogok tesztelni!!
2012. jan. 15. 19:02
260/1730 anonim válasza:
Nos?? Jó hír?? Vagy valami???
Gondolok ám rád, remélem már pozi a teszt!!!!
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!