Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
261/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!semmi változás még!!még mindig fent a hőm a mellbimbóm is érzékeny!!nem értem!!tesztet nem csináltam!!szerinted kellene??köszi,hogy gondolsz rám!!jól esik!!de szerintem ez már nem terhesség!!valami más miatt van a hőm fent!!majd 14:30-kor megyünk a dokihoz!!
2012. jan. 17. 08:43
262/1730 anonim válasza:
Remélem beszámolsz,hogy mi volt a dokinál!!!!!
Ha nem jönne meg reggel én biztos,hogy tesztelnék! :)
De ez én vagyok...
írj majd
syl
263/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!még nem jött meg és minden váltózatlan!!persze megírom mi lett a dokinál mit mondott!!köszi,hogy aggódsz értem!!drukkolj!!már tiszta ideg vagyok!!szerinted lát valamit a doki??kicsi a lehetőség,hogy terhes vagyok szerintem!!szerinted??írj!!
2012. jan. 17. 13:19
264/1730 A kérdező kommentje:
na szia!!meg jöttem!!!minden rendbe van legalább is most úgy néz ki!!hamarosan meg fog jönni majd a ciklus 12,14 napján kell majd vissza menni,hogy van-e tűszőrepedésem!!cisztát se látott!!holnap kérek az urulógiára beutalót(időpontot)a páromnak!írj!!
2012. jan. 17. 15:24
265/1730 anonim válasza:
Na végre! :)
Ez már jó kezdetnek!!
Azért én remélem,hogy nem jön meg neked!!!
Az meg végképp jó,hogy menni fogsz uh-ra!
A párod is kivizsgálják, és minden rendben lesz!!!
drukk
syl
266/1730 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom jó lenne ha nem jönne meg!!akkor meg azért idegeskednék!!a doktor mondta,hogy meg fog jönni!!látta UH-n!!
2012. jan. 17. 17:03
267/1730 anonim válasza:
Na mindegy, most már jó kezekben vagy!!!
Biztos segíteni fog a doki amiben csak tud,és hipp-hopp jön is a baby!
majd írsz
syl
268/1730 A kérdező kommentje:
majd írok!!remélem te is írsz!!puszi Anett!!holnap írok!!
2012. jan. 17. 19:48
269/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!mizus veled??na nekem megjött!!de nem bánom!!majd ebbe a ciklusba(hajrázunk)!!le is eset a hőm!!tehát várható volt!!csak ez a fránya görcsölés ne lenne!!majd szét robbanok már mint a hasam meg a derekam!!de ez nálam normális!!holnap már nem fog fájni!!a páromnak nem sikerült beutalót kérnem mert nem voltak!!majd holnap felhívom őket!!te most hol tartasz??meg van még??írj ha vagy!!
2012. jan. 18. 16:54
270/1730 anonim válasza:
Szia! Már nincs meg.Ck 10. napjánál kullogok! :))
Sajnálom,hogy megjött,de most már sokkal jobb lesz,h nézik a peteérésed!!!
Majd csak sikerül időpontot kérni!
Nem tudom mikorra adják...?!
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!