Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
191/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!hát én nem igazán figyelem magam mert eléggé el voltam foglalva!!valószínű nekem még nincs pé-m majd csak 31-én lesz!!de már nem igazán érdekel!!neked is boldog karácsonyt kívánok!!remélem neked össze jön!!majd valamikor írok!!szia Nettus!!
2011. dec. 25. 10:17
192/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!Boldog Újévet kívánok neked!!nettus!!írj ha vagy!!
2012. jan. 1. 12:57
193/1730 anonim válasza:
Szia!
Neked is B.U.É.K!!! :))
Remélem ez végre már a mi évünk lesz pocakosodás szempontjából!!! :)))
üdv
syl
194/1730 A kérdező kommentje:
szia!!köszi!!remélem ez a mi évünk lesz!!de furcsa dolgok történtek velem!!még mindig tele vagyok pattanással(pedig csak menszesz előtt szokott lenni pattanásom)ja és nem tudom ,hogy az utolsó teszt(ami a ciklus 37,38 napjánál csináltam)mi volt az eredménye mert a párom hozzá ért!!negatív volt de utána ért hozzá!!apró tüneteim vannak!!
2012. jan. 1. 15:34
195/1730 anonim válasza:
Na remélem most révbe érsz!!! De még van bővel idő a nemvártig,így bármi lehet!
Nekem 1 hét és kiderül...
syl
196/1730 A kérdező kommentje:
nekem elvileg jan.15-én kellene nem meg jönnie!!ez most akkor pé-m lehet??vagy most mi van??nem értem!!drukkolok neked!!
2012. jan. 1. 18:03
197/1730 anonim válasza:
Lehetséges, de ha már magasan van a hőd,akkor lehet túl is vagy rajta! :)
Vezeted még a görbéd?
syl
198/1730 A kérdező kommentje:
szia!!mizus??nem mérem már a hőm!!azt is mert nem voltam itthon egy hétig!!érzékeny a mellem(bimbóm)és szurkál a petefészkemnél!!csak azt nem értem,hogy amióta elmúlt a menszim kisebb-nagyobb megszakítással fáj a mellbimbóm!!szerinted??akkor most van a pé-m??nettus!!
2012. jan. 2. 09:00
199/1730 anonim válasza:
Lehetséges, de nem tom, mikor is jött meg neked??? Hány naposak a ciklusaid??
Egy kalkulátorral meg kellene nézni,hogy mikor lehetnek a termékeny napjaid.
Vagy még mindig ott a másik lehetőség is,az ovuteszt!
Az annyira megbízható! Tuti mutatja mikor van! :)
syl
200/1730 A kérdező kommentje:
átlagosan 32 napos a ciklusom és utoljára dec.14-én volt meg!!hát igazság szerint nem csak ez a tünet van!na mindegy!!amióta megjött meg előtte is tele lettem pattanással!!ma vagyok a ciklus 19. napjánál!!van már valami fejlemény??
2012. jan. 2. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!