Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
szia syl!!mizus veled??úgy eltűntél!!!mi történt veled??na van valami fejlemény??mikor kellene nem meg jönnie??nettus!!
írj ha vagy!!!
Itt vagyok! :)
Hát őszintén fogalmam sincs már,hogy mi van velem és mikorra ne várjam.
Csináltam tegnap és tegnapelőtt tesztet,az első nagyon halvány volt, a másnapi meg erősebb, de az is halványka.
Persze 25-ös erősségű,de elvileg vasárnap vagy hétfőn nem kellene megjönnie.
Most úgy néz ki,hogy van 1 halvány pozi tesztem, a hasam meg fájdogál.
Beleélni semmiképp nem akarom magam.
Ma ha sikerül veszek egy 10-es érzékenységű tesztet,ha tényleg lesz baba akkor erősebbnek kell lennie.
DE a szívem mélyén érzem,hogy nem fog összejönni...
Veled mizujs?
syl
Biztos vagyok benne,hogy már túl vagy a peteérésen!!!
Még azon gondolkoztam,hogy úgyis ki tudod számolni,hogy mikor lehet ha megnézed,hogy átlagosan milyen hosszúságúak a ciklusaid,és azokból kivonsz 14-et és kb akkor volt a tüszőrepedés.
Na ezek után megnézed,hogy voltatok-e együtt és kiderül!
Habár még így is csak 40% az esély, nem 100% :((((
Én nagyon drukkolok,hogy összejöjjön neked??
Egyébként merre laksz?
Elég csak a megye!
syl
átlagosan 32 naposak a ciklusaim!!így gondolom,hogy 1-jén volt legalább is a tünetek nagyon arra utalnak!!rettenetesen fájt a petefészkem meg krémes folyásom volt!!1-jén és tegnap(vagyis 3-án) voltunk együtt!!így jó volt szerinted??ez az egész 1-jétől 3-ig tartott!!tanácstalan vagyok!!most határozottan éreztem és dúrván közép időbe is volt ez az egész!!csak azt nem tudom,hogy megtörtént e már a tüsző repedés is!!segíts!!tényleg nem tudom mi van!!amúgy
Békés megyébe lakom!!és te??
Szia!
Nem vettem tesztet,nem volt kedvem elmenni,majd pénteken.
Mindenképp megírom majd.
Van még itthon 2db 25-ös wondfo,azokkal elszórakozgatom még.
Konkrétan nem tudom mikor lehetett péd, de nyugodj meg,már nem rajtatok múlik!! :))))
Én Szolnok megyei vagyok.
syl
Még nem késik!!!! Vasárnap vagy hétfőn a nemvárt napja! :)
A csík erősödött picit,most már reggel kivi leszek mit mutat!
De közben meg a hasam is görcsölget,még bármi lehet!
Nem is ringatom magam álmokba.
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!