Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
181/1730 A kérdező kommentje:
szia mizus??nem tudom most mi van mert ma kellene megjönnie de még csak maszatoltam és nem is erősödik!!nekem soha sincs ilyen!múlt hónapba elkezdtem így maszatolni de pár órán belül megjött!!most meg már fent vagyok 3:40-től és még mindig semmi!!menszesz??szerinted??
2011. dec. 14. 11:30
182/1730 anonim válasza:
Hát reméljük nem mensi lesz belőle!!!
183/1730 A kérdező kommentje:
szia!!hát még mindig nem jött meg!!úgy örülök!!még mindig maszatolok!!de még annak se mondanám!!a wc papíron látok valamit de nagyon halvány és meresztenem kell a szemem,hogy lássam!!szerinted??írj!!
2011. dec. 14. 13:19
184/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!mizus??már nem nagyon reménykedek!!már valamennyire vérzek de nem jött meg teljesen!!és furcsa mert most kezd érzékeny lenni a mellbimbóm!!pedig ilyenkor már nem szokott!!teljesen elkenődtem!!na mindegy!!de azért írj!!
2011. dec. 15. 07:57
185/1730 anonim válasza:
Hát sajnálom ha megjött! :(((
De tudod,hogy új hónap, új...!
Fel a fejjel,egyszer úgyis sikerül!!! :)
Nekem még megvan,remélem 1-2 nap és lecseng.
Most a mellem sem volt olyan érzékeny mint szokott,de nyilván a gyógyszertől.
syl
186/1730 A kérdező kommentje:
hát ez van!!de már nem túlságosan érdekel!!megmondom őszintén!!csak ez a menszi se lesz erős és nem értem miért!!
2011. dec. 15. 09:25
187/1730 A kérdező kommentje:
itt vagy??vagy nem akarsz velem beszélni??
2011. dec. 15. 09:52
188/1730 anonim válasza:
Itt vagyok, csak takarítok! :D
Ha kevés a mensid, próbáld ki,hogy szedsz e-vitamint!
Ez nagyon jótékony hatással van például peteérésre, a méhnyálkahártyára és még a párodnak is adhatod!
Vagy jó még a méhpempő kapszula is vagy a barátcserje!
syl
189/1730 A kérdező kommentje:
2 ,3 hónappal ezelőtt szedtem supradyn-t!!de nem volt jó mert mindig hányingerem volt tőle!!szerintem a biciklizés megtette a hatását,hogy megjött!!tegnap még nem jött meg de még most sincs nagyon meg!!múltkor nov.13-án jött meg aznap csináltam tesztet neg.volt utána is csináltam egy hét múlva is!!de legalább most nem kellet tesztelnem!!
2011. dec. 15. 10:58
190/1730 anonim válasza:
Szia!
Hogy vagy?? Hogy alakulnak a dolgok??
Nekem mostanában van pé-m! :))
Igaz még csak a 11. napon vagyok de már full pozi az ovuteszt és érzem is a hasam...
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK !!
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!