Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Most megnéztem a naptárba, kb dec. 12-re nem várom!
Lesz ami lesz...
Még a gyógyszernek is hatnia kell amit szedek mert vajmi kevés esély van arra ilyen prolaktin szintnél,hogy be tud ágyazódni ha sikerült is!
Majd meglátjuk!
Syl
Hát gyógyszer nélkül lehet,hogy nulla lenne. Látod,idáig nem is sikerült...
Így gyógyszerrel ugyan annyi mint normál esetben kb 30%
Megpróbálok egy régi görbémet megmutatni, csak ki van nyomtatva, lefotózom és felteszem ide! :)
syl
de ez most terhes görbe??ugye??tudom régi de kb.ilyen az enyém is!!vagy nincs hasonlóság??szerinted??
nettus!!
DEhogy terhes... :) Sima! :)
A tiédből sajna nem tudok kivenni semmit! :(((
Hiányos is, meg nem is mindig abban az időben mérted amikor kellene,de látom voltatok együtt, így még siker is lehet! :))
Ja,lehet a 17. nap volt pé-d, habár akkor pirosnak jelölted, de voltatok is együtt!!!!
Ha minden klappol akkor 31 napos lesz a ciklusod, így ki tudod kb számolni mikorra nem várod.
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!