Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Hát ha tudtok akkor legyetek együtt naponta.
Este megyek dokihoz,sokáig rendel!
Holnap leszek és beszámolok mi volt...
syl
szia syl!!mizus??mit mondott az orvos??remélem jó hírekkel tértél haza!!remélem nincs semmi baj!!hát én nem tudom,hogy ez már a pé-e de a hőm elég hülyén alakul!!tiszta cikcakkos!!a mellbimbóm még mindig érzékeny de annyira már,hogy szinte fáj!!szerinted??nettus!!eddigi görbém így néz ki!!
Idáig normális a görbéd, pár nap és meglátjuk mikor lehet a pé-d! :)
Minden eredményem jó lett, kivéve a prolaktin szintem, mert az az egekben van! Tehát itt a bibi!
De ezzel a problémával már kezeltek régebben is, folyton gyógyszert kellett szedni.DE annyi mellékhatása volt,hogy feladtam tavasszal másfél év szedés után.
Erre most újra el kell kezdenem szedni! :(
MR vizsgálatra is mennem kell.
Kb 2 hónap múlva ellenőrzés lesz,hogy a gyógyszer mennyire vitte le a szintet.
Nagy vonalakban ennyi.
Amúgy van peteérésem is,de hiába termékenyül is meg a petesejt, a magas prolaktin gátolja a beágyazódást!
Valahogy így mondta a doki.
üdv syl
Szia!
Bocsi,csak nem voltam itthon...
A prolaktin a tejtermelésére felelős hormon!
Na,igaz még nem szültem,de ezzel a "betegséggel" már kezeltek. A szervezet úgy érzékeli mintha szoptatnék, ezért a teherbeesés nem egyszerű emiatt.
Mivel kaptam gyógyszert,hogy levigye a szintet, valószínű hogy sikerül majd teherbe esnem előbb-utóbb.
Nem tudom,hogy megvolt-e már a péd, csatold a görbéd és megnézem. Én ma vagyok a 13. ck napon, este ellövök egy lh tesztet.A hasam már kicsit szúr itt ott.
syl
értem !!amúgy szia syl!!nem tudom itt-e vagy de írok!!csatolom a hőgörbémet!!hátha tudsz valamit!!mert én már nem értek semmit!!
[link] nettus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!