Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Szia!
Még nem volt pé-d szerintem! De ha mindig 30 naposak a ciklusaid akkor kb 15-16. napon számíts peteérésre.
Nekem ma full pozi lett az ovuteszt, ma vagyok a 13. ck napon.
üdv
syl
Hát az a baj,hogy a hőmérőzésnél csak utólag lehet megállapítani,hogy mikor volt ovuláció.
Nekem 28-29 naposak a ciklusaim!
Hétfőn csak este leszek!
Üdv
syl
Hát nem hiszem,hogy a 11. napon lehetett mert utána is leesett a hőd!
De miért nem próbálod ki az ovutesztet?????
Olyan egyértelmű és nem is drága!
syl
Hát már végképp nem tudok mit mondani az esetedre!
Hányadik ck napon vagy????
Én már túl vagyok a pé-n, kb a 14. napon volt(ovuteszt szerint meg szerintem is)! :)
Ha gondolod megadom az e-mail címét annak aki árulja a teszteket!asszem 65 ft/db
Én 5-öt szoktam elhasználni ciklusonként, árul terhestesztet is az is ennyi.
Megrendeled tőle,hogy mennyit kérsz, elutalod neki a pénz postaköltséggel együtt és pár nap alatt nálad is a csomag.
Hidd el, megéri!!!
A hőmérőzést meg fel kellene lehet adnod!
syl
Nekem pé előtt 2-3 nappal van ilyen "tojásfehérje" szerű folyásom.Bocsi a kifejezésért...
Meg 1 napig szoktam alhasi fájdalmat okozni,gondolom mikor megszűnik akkor van ovum!
Na ilyenkor szoktunk belehúzni, és a teszt is pozitív mikor érzem ezt a jellegű fájdalmat.
Azért jó ha mostanában 2 naponként együtt vagytok,de az sem baj ha naponta!
Drukk
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!