Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt!
Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem
lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
141/1730 A kérdező kommentje:
szerintem most vagyok a ciklus közepén!!amúgy 32 naposok átlagosan!!nettus!!ez lemaradt!!
142/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!mizus veled??na ha tegnapi hőmet számítjuk ahhoz képest feljebb ment a hőm ma 36.4 volt!!remélem neked legalább össze jön a baba!!én már letettem róla!!lehet nem is volt lesz pé-m!!!utálom az egészet!!nem akarok nyávogni nem akarom magam sajnáltatni de reménytelen az egész baba dolog!!nettus!!
DEhogy reménytelen!!!!
Legalább együtt voltatok mostanában sűrűbben??? Mert akkor megnyugodhatsz,hogy ti megtettetek mindent! Bármikor is legyen vagy volt a peteérésed...
Velem semmi extra
üdv
syl
2011. nov. 30. 19:58
144/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!van valami új fejlemény???mizus veled??nem tudom mikor volt van pé-m!!és ez szőrnyű!!mai hőm 36,5 volt!!szerintem tegnap volt!!de nem biztos!!elég sűrűn voltunk együtt!!talán (ebbe a hónapba és előző hónapba is sokat voltunk együtt)az utóbbi időbe a legtöbbet!!mára írta a ciklus.hu a pé-et!!de tegnap és tegnap előtt megint érzékeny volt a mellem meg ez a fránya folyás is volt!!ezért gondolom,hogy tegnap volt!!és pont nem voltunk együtt!!de tegnap előtt igen!!szerinted??van még esély!!vagy fújhatom az egészet??csak este vagy??nettus!!
Szia!
Nekem pé elmúltával kezd el fájni a mellem!
Az a lényeg,hogy voltatok együtt és kész...
Múlt hónapban én sem érzetem semmi peteérésre utaló jelet,gondoltam nem is volt.
DE a laborom kimutatta,hogy pé-m.Nem is gondoltam volna...
A mostanit mondjuk meg éreztem,meg a teszt is mutatta de,hogy sikerült-e már nem rajtunk múlik!
Sajna egy ciklusban még ha a megfelelő időben is van együtt az ember akkor is csak 30% az esély,hogy sikerül!!
Te is lazulj el, ne foglalkozz a ciklus hátralévő részével, így könnyebben el fog telni!!!
No stressz!
syl
2011. dec. 1. 08:38
146/1730 A kérdező kommentje:
szia!!jó,hogy itt vagy!!nincs is sok időm ezen gondolkodni mert a díj szedés nagyon lefoglal!!a nov. és dec. nagyon húzós volt lesz!!ma még azért együtt leszünk!!hátha lesz valami eredménye!!a ciklus 17.napján voltunk utoljára együtt!!pont akkor eset le a hőm!!(de csak kávé ivása után mértem a hőm mert elfelejtettem mérni))tudod mondtam is!!ma vagyok 19 napnál!!lehet így érteni??nettus!!
Szia!
Értem persze! :)
Akkor még a mai napot okvetlen használjátok ki...! :)
És lesz ami lesz! :D
Én szorítok neked!
syl
2011. dec. 1. 09:06
148/1730 A kérdező kommentje:
én is szorítok neked!!még kemény 2 hét!!most jön a legnehezebb időszak!!csak várni és várni!!te mikorra nem várod??még egy kicsit érzékeny a mellbimbóm de volt már 2 hónappal ezelőtt,hogy már ilyenkor nagyon fájt a mellem oldalt!!múlt hónapba nem volt semmi jele a nem vártnak és még is megjött!!de mikor már leeset a hőm akkor tudtam,hogy megjön és akkor jött is a görcsölés!!nettus!!
149/1730 A kérdező kommentje:
egy fél óra múlva újra leszek csak fel kell mennem a városba!!leszel még??remélem igen!!nettus!!
150/1730 A kérdező kommentje:
na itt vagyok!!csak még fel kell raknom a kajit!!de most már itthon leszek!!sajna úgy sem lesz kész a kaja mire jön a párom!!mert közbe várnom kell a főnökömet is!!nettus!!
Kapcsolódó kérdések: