Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/1730 A kérdező kommentje:
szerintem most vagyok a ciklus közepén!!amúgy 32 naposok átlagosan!!nettus!!ez lemaradt!!
2011. nov. 29. 19:15
 142/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!mizus veled??na ha tegnapi hőmet számítjuk ahhoz képest feljebb ment a hőm ma 36.4 volt!!remélem neked legalább össze jön a baba!!én már letettem róla!!lehet nem is volt lesz pé-m!!!utálom az egészet!!nem akarok nyávogni nem akarom magam sajnáltatni de reménytelen az egész baba dolog!!nettus!!
2011. nov. 30. 07:43
 143/1730 anonim ***** válasza:
100%

DEhogy reménytelen!!!!

Legalább együtt voltatok mostanában sűrűbben??? Mert akkor megnyugodhatsz,hogy ti megtettetek mindent! Bármikor is legyen vagy volt a peteérésed...

Velem semmi extra

üdv

syl

2011. nov. 30. 19:58
 144/1730 A kérdező kommentje:
szia syl!!van valami új fejlemény???mizus veled??nem tudom mikor volt van pé-m!!és ez szőrnyű!!mai hőm 36,5 volt!!szerintem tegnap volt!!de nem biztos!!elég sűrűn voltunk együtt!!talán (ebbe a hónapba és előző hónapba is sokat voltunk együtt)az utóbbi időbe a legtöbbet!!mára írta a ciklus.hu a pé-et!!de tegnap és tegnap előtt megint érzékeny volt a mellem meg ez a fránya folyás is volt!!ezért gondolom,hogy tegnap volt!!és pont nem voltunk együtt!!de tegnap előtt igen!!szerinted??van még esély!!vagy fújhatom az egészet??csak este vagy??nettus!!
2011. dec. 1. 08:28
 145/1730 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem pé elmúltával kezd el fájni a mellem!

Az a lényeg,hogy voltatok együtt és kész...

Múlt hónapban én sem érzetem semmi peteérésre utaló jelet,gondoltam nem is volt.

DE a laborom kimutatta,hogy pé-m.Nem is gondoltam volna...

A mostanit mondjuk meg éreztem,meg a teszt is mutatta de,hogy sikerült-e már nem rajtunk múlik!

Sajna egy ciklusban még ha a megfelelő időben is van együtt az ember akkor is csak 30% az esély,hogy sikerül!!

Te is lazulj el, ne foglalkozz a ciklus hátralévő részével, így könnyebben el fog telni!!!

No stressz!

syl

2011. dec. 1. 08:38
 146/1730 A kérdező kommentje:
szia!!jó,hogy itt vagy!!nincs is sok időm ezen gondolkodni mert a díj szedés nagyon lefoglal!!a nov. és dec. nagyon húzós volt lesz!!ma még azért együtt leszünk!!hátha lesz valami eredménye!!a ciklus 17.napján voltunk utoljára együtt!!pont akkor eset le a hőm!!(de csak kávé ivása után mértem a hőm mert elfelejtettem mérni))tudod mondtam is!!ma vagyok 19 napnál!!lehet így érteni??nettus!!
2011. dec. 1. 09:04
 147/1730 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Értem persze! :)

Akkor még a mai napot okvetlen használjátok ki...! :)

És lesz ami lesz! :D

Én szorítok neked!

syl

2011. dec. 1. 09:06
 148/1730 A kérdező kommentje:
én is szorítok neked!!még kemény 2 hét!!most jön a legnehezebb időszak!!csak várni és várni!!te mikorra nem várod??még egy kicsit érzékeny a mellbimbóm de volt már 2 hónappal ezelőtt,hogy már ilyenkor nagyon fájt a mellem oldalt!!múlt hónapba nem volt semmi jele a nem vártnak és még is megjött!!de mikor már leeset a hőm akkor tudtam,hogy megjön és akkor jött is a görcsölés!!nettus!!
2011. dec. 1. 09:17
 149/1730 A kérdező kommentje:
egy fél óra múlva újra leszek csak fel kell mennem a városba!!leszel még??remélem igen!!nettus!!
2011. dec. 1. 09:31
 150/1730 A kérdező kommentje:
na itt vagyok!!csak még fel kell raknom a kajit!!de most már itthon leszek!!sajna úgy sem lesz kész a kaja mire jön a párom!!mert közbe várnom kell a főnökömet is!!nettus!!
2011. dec. 1. 10:37
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!