Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Ha nem kell korán kelned,akkor is abban az időben mérd a hődet! Pl. beállítod a telefont, gyorsan szádba dugod, megjegyzed és alszol tovább! :)
A piros jelölések meg nem számítanak sajnos...
Dokinál úgy volt,hogy mondtam neki,hogy 13 hónapja nem védekezünk, szeretnénk babát de nem sikerül, és szeretnék segítséget kérni!
Ekkor a doki dönti el,hogy mi legyen,milyen vizsgálatokat kér, hová küld, stb.
Kikérdez á-tól cettig, ciklusokról, együttlétek gyakoriságáról!
Érdemes szedni kismamavitamint +folsavat ilyenkor!
Ti mióta próbálkoztok??
Syl
Vágom! :)
Akkor meg mond azt a dokinak,hogy több mint 1 éve próbálkoztok és hátha elküld kivizsgálásra!
Akkor te is megnyugszol,hogy nincs semmi bajotok!
Tudom,hogy az ember rögtön babás akar lenni ahogy kigondolja, de sajnos ez nem így működik! :(
Ha neked mindig 30-32 naposak a ciklusaid,akkor az együttléteket a 16 és 20. nap közöttre sűrítsétek!
Azaz 16, 18 és 20. napon okvetlen legyetek együtt!
syl
Neked egy teljes hormonális vérvételt kell csinálni a ciklus 3. és 21. napján. Nőgyógyásznak kell beutalót adnia a laborba.
A párodnak meg spermavizsgálatot kell kérni,de ezt is a nőgyógyász adja.(mármint beutalót)
Első körben ennyi, aztán meg eredményfüggő,hogy mi történjen.
Menj el, egy próbát megér! :)
Syl
28-29 naposak a ciklusaim és 4-5 napig tart.
Már írtam,hogy tegnap jött meg. :)
Már nem vezetem, régen én is használtam a ciklus.hu-t de ráuntam 1 év után.
A naptárba beírom amikor megjön és ennyi.
Már csak este leszek...!
Szép napot!
Syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!