A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Írj csak, azért jövök én! :)
Nos, erre legbiztosabbat csak orvos tudna mondani, megnézne ultrahangon, majd ha abból sem kap kielégítő magyarázatot, akkor elküld egy hormonprofilra. Nem szeretnél orvoshoz menni?
Bocsi, hogy csak most írok, most meg húgommal skype-oltam.
....ha meg tényleg lehetséges, hogy fel vagy fázva, akkor meg éppen azért kellene elmenni orvoshoz, hogy megtegye a megfelelő lépéseket. Abban megértelek, hogy senki se szívesen megy nőgyógyászhoz, de a jövőre való tekintettel ezt mégis csak meg kellene tenned. Valószínűleg nem örülnél neki, ha egy alattomos gyulladás következtében elzáródna, hegesedne a petevezetéked, ezzel kizárva a megtermékenyülés lehetőségét. Vagy egy esetleges méhen kívüli terhesség lehetőségét...
Azért gondold meg.
Oké, köszi. :)
Oda most nem írok, éppen csak belekukkantottam, de majd ha több időm lesz, rácuppanok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!