A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Képzeld, most este elkezdett mensis érzés jönni a hasamba. Dolgozzanak csak a hormonok, bánom is én, de legalább legyen eredménye! ;)
Jó éjszakát neked is! ;)
Szia! Szerintem az már jó, hogy legalább nem ment le a hőd! ;)
Háááát, nem hiszem, hogy kivárom a 2 hetet, 18-án már otthon leszünk, és akkor veszek egy tesztet. :)Persze addig még majd látom, hogy hogyan alakul a hőm....
Te hogyan tervezed?
.....csak azt tudom mondani, hogy a ciklus.hu-ra ne hagyatkozz, főleg, hogy még nem is régóta vezeted rajta a ciklusodat. Minél több adatból kell neki kalibrálni, annál pontosabb eredményt fogsz majd kapni.
Nekem konkrétan dec. 12-re írja, de erre nem adok, mert látom, hogy semmi alapja nincs ezúttal.... Meg én 2 másik helyen is vezetem a hőmet, hogy jobban rálássak...
Az, hogy fáj a bal oldali petefészkednél, nyilván csak annyit jelent, hogy ebben a ciklusodban ott történt meg az ovuláció.
De most, hogy írod, erről jut eszembe, hogy képzeld, ma reggel nekem is itt, ahogy ültem a gépnél, többször is úgy beleszúrt a petefészkembe! De úgy voltam vele, hogy jól van, akkor legalább tudom, hogy munkálkodik... ;)
Szerintem veheted készpénznek, én legalább is erre tudok következtetni az általad leírtak alapján. ;)
Jaaaj dehogy nem!!! Egyszerűen megőrülök ettől! Napközben még nem is zavar annyira, de amikor éjjelente fel kell emiatt kelnem, azt nagyon utálom!!! No meg a melleim hatalmasak lettek. Ezzel mondjuk nincs is semmi bajom, de ezzel egy időben fájnak és nagyon érzékenyek! Ugyanakkor azt is tudom, hogy ezek a tünetek csupán a hormonok számlájára írhatók, remélhetőleg egyelőre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!