A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!

A legalacsonyabb hőnél van pé, majd amikor elkezd emelkedni a hő, akkor megtörtét az ovuláció is. De a hőnek a luteális szakaszban a coverline fölött kell maradnia.
A te esetedben 1-2 napja volt ovuláció, bár a holnapi hőd után már biztosabbat lehet mondani.
Az alaphőt a vízszintes vonal (coverline) mutatja, ami nálam most 36,65 °C volt.
értem!!remélem igazad van!!bár a kalkulátor szerint 3+5 hetes terhes vagyok!!tudom nem jelent semmit csak úgy leírtam!!múlt havi görbém nem ilyen!!mi történhetett??
előző havi görbém!!

Nyilván mert 28 napos ciklussal számolta. De akárhogy is nézzük, neked nem 14-én volt ovulációd, így ez teljességgel lehetetlen. Az ilyen kalkulátorokat meg hagyd is a fenébe addig, amíg egyáltalán ki nem derül, hogy mikor volt/van/lesz pé. Mert ez így csak önámítás, és az ember tényleg csak magába beszél mindenféle tüneteket. Ezt nem bántásból, hanem hasznos tanácsként mondom, tapasztalatból.
A múlt havi görbén jól látható, hogy pé után a 36,7-8-as régióban mozgott a hőd, na kb. most is ilyesminek kellene lennie...

Nem vitatkozom.
Egyébként szerintem semmi baj nincs. DE ha te úgy gondolod, akkor -most komolyan- miért nem mész el orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!