A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Na az jó, hogy legalább nem jött meg! Ha addig se jön meg, akkor úgy 10 nap múlva tesztelsz? Vagy hogy tervezed?
Az én hőm belőtte magát 36,7-re. Bár tegnap 36,9 volt, de előtte 4 napig 36,7 volt szintén.... Ez ilyen. Csak lentebb ne menjen! ;)
Az én hőgörbém most így néz ki:
Ez alapján szerintem 20-án kéne "nem megjönnie".
Te belinkeled a hődet?
nekem ha tényleg 25.nap volt a pé-m 22-én kellene nem megjönnie!!de most valóba volt pé-m??már nem tudom!!hiába vettem ki az ovu fájdalmat(mert azt is bejelöltem)akkor is 25.napra tette a a pé-met!érted??
na te látsz valamit??mert teljesen elbizonytalanodtam!!ja és nem tudom írtam-e már nincs semmi folyásom!!pedig ha jól emlékszek nekem már ilyenkor szokott!!te hogyálsz a folyással??
Hát eddig így ránézésre szerintem akkor volt pé-d, amikorra behúzta. Csak az is kehet, hogy lassabban termelődik a progeszteron, ami megemeli a hőt. Erre itt is van példagörbe, amit mindjárt belinkelek neked. (de lehet, hogy már láttad...)
"A luteális szakasz túl rövid" alatt a 2. görbére gondoltam konkrétan. Görgess le, az oldal második harmadánál van kb.
Nekem krémes fehér folyásom lett, de ez most azért nem újdonság, mert az ezt megelőző ciklusomban is jelentkezett...
Szerintem jól húzta be, mert a follikuláris szakaszban 25 nap alatt csak kétszer volt 36,6 a hőd, most meg a luteálisban CSAK 5 nap alatt, MÁR háromszor!!! ;)
Egyébként igazad van, már akár 1 hét múlva is lehet tesztelni, ha addig nem jön meg. De szorítok ám!!!! :)
Nekem azon kívül, hogy fájnak, meg hatalmasra püffedtek a melleim, semmi más "tünetem" nincs. De ez nálam a ciklus 2. felében szinte mindig így szokott lenni, ezért nem is csodálkozom rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!