A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Nekem a 47.cn-on kellene majd tesztelnem (ha 14 napos luteálissal számolok), azaz dec. 21-én, de azt nem várom ki.
:)
A dolog ott gyökerezik, hogy nekem soha nem volt normális ciklusom. Még jó, ha egyáltalán ciklusom volt. Megjártam a problémával jó pár orvost, de mindegyik elbagatellizálta a dolgot. Már amikor kb. 20 évesen ezzel a problémával mentem orvoshoz, csak annyit mondott, hogy majd beáll! NO COMMENT!
Fogamzásgátlóval próbálta beállítani, de nem hozott sikert.
Aztán egyik orvos követte a másikat, gyógyszer gyógyszer hátán, vizsgálatok, műtétek... aaah, nagyon hosszú lenne leírni az egész történetet, lassan már egy könyv is megtelne vele.
Aztán valahogy kikötöttem ennél a doktornőnél, de addigra már hellyel-közzel kezdett kialakulni a ciklusom "rendszeressége". Végül is jobb később, mint soha! :)
Utoljára idén áprilisban voltam nála, amikor elvetéltem. Azóta meg -miután külföldre költöztünk- nem tudtam menni hozzá. Bár nem is lett volna miért konkrétan.
Most viszont azt hiszem aktuális lesz mennem.
És te hogy állsz a dokikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!