A ciklus alatti hőmérsékletről kérdeznék! Tehát a ciklus elején alacsony a hő a pé-t elérve felmegy pár tizeddel teljesen a menszeszig a menszesz napján újra lemegy pár tizeddel? Ha nem jól értelmeztem amiket olvastam javítsatok ki léci!
Úúú, hát most már én se tudom, mi történik nálad. De nagyobb a valószínűsége, hogy vérzés lesz belőle. :( Bár ne legyen igazam.
Nekem ma föntebb ment a hőm 1 tizeddel.
De ha azt nézzük, akkor a bizonytalanságtól még az is jobb,ha megjön. Mert akkor legalább tiszta lappal lehet kezdeni a következő ciklust.
Te hogy gondolod?
Így néz ki az aktuális hőgörbém:
HA ebben a ciklusban sikerrel jártunk, akkor még majd csak holnap vagy utána kerülne sor a beágyazódásra....
Hát ez most tényleg elég rendhagyóan alakult nálad, de azért ne ess kétségbe, nem egyedi a problémád, bár tudom, hogy ez nem vigasztal.
Engem se szokott... De én tudnék neked olyan hőgörbéket mutatni -amiket én produkáltam az elmúlt évek alatt-, hogy el se hinnéd. DE már jó úton haladok... :)
Persze, az már jó, hogy legalább van rendszeresen menzeszed, amiből ki lehet indulni. Viszont a beágyazódást kizárhatjuk, mert a hőleesés nem azt hivatott jelezni, hanem az a 2. ösztrogénhullám következménye. Az meg csak egy dolog, hogy a két történés szinte ugyanakkorra datálható.
A beágyazódás gyanújele a barnázás/pecsételés szokott inkább lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!